Zatvaraju se centri distribucije

Donesena odluka: KKW Beauty i Kyle Cosmetics zbog koronavirusa do daljnjeg obustavljaju dostavu

Mija Dropuljić

Instagram

Instagram

Poznate sestre Kim Kardashian West i Kylie Jenner moraju zbog pandemije koronavirusa obustaviti dostavu.Posve je jasno kako pandemija koronavirusa utječe na sve sfere našeg života i na brojna poslovanja, kako u Hrvatskoj, tako i u cijelom svijetu. Teško je predvidjeti koliko će ova kriza imati razorne posljedice na svjetsku ekonomiju, no već sada možemo uočiti kako se stvari počinju drastično mijenjati. I to u cijelom svijetu. 


Obožavatelji svjetski popularnih kozmetičkih brendova Kylie Cosmetics i KKW Beauty do daljnjega neće moći naručivati najdraže make up proizvode jer zbog odluke guvernera Kalifornije donesene 19. ožujka obustavlja se dostava proizvoda kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.


Kako kozmetički brendovi poznatih sestara imaju upravo svoje centre distribucije u Kaliforniji, ova odluka utječe i na njihovo poslovanje. Do daljnjega su centri zatvoreni, a brendovi su se svojim obožavateljima oglasili i putem društvenih mreža. 
Kozmetički brend Kim Kardashian objasnio je tako da webshop i dalje prima narudžbe, no da se ne mogu garantirati pridržavanje datuma dostave, no da će svakako sve narudžbe biti stavljene kao “top priority” u trenutku obustavljanja donesene mjere. Svatko tko je naručio iza 16. ožujka može otkazati svoju narudžbu uz puni povrat novca. Slična objava je puštena u javnost i od strane Kyle Cosmetics. Koliko dugo će trajati obustava dostave teško je procijeniti. No, koliko dugo bude postojala opasnost od širenja koronavirusa, vjerujemo da do tada se možemo samo zadovoljiti već prije kupljenim proizvodima.