Omiljeni brend uvodi novitet

Anastasia Beverly Hills predstavlja svoju prvu maskara. I dostavlja u Hrvatsku

P. N.

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills

Jedan od najpopularnijih svjetskih brendova napokon u svoj asortiman uvrštava i maskaruNe treba dodatno predstavljati make up brend Anastasia Beverly Hills koji je postao popularan zbog svojih proizvoda za obrve i nevjerojatno dobrih highlightera i bronzera. Bilo je zapravo samo pitanje vremena kada će brend odlučiti uvrstiti u svoj asortiman esencijalni beauty proizvod – maskaru.


Anastasia Beverly Hills je jedan od rijetkih kozmetičkih brendovi koji u svojoj ponudi do sada nisu imali maskaru, a svaka žena zna koliko je ona potrebna pri kreiranju make up looka, bilo onog za svaki dan ili za večernji izlazak. Čak i kada se ne šminkamo, uvijek prođemo barem jednom maskarom kroz trepavice. 


Lash Brag Volumizing je naziv njihove prve maskare koja je u prodaju krenula sredinom ožujka, a svakako je dobra vijest da Anastasia Beverly Hills webshop dostavlja i u Hrvatsku. 
Prema prvih recenzijama koje kruže internetom maskara navodno pruža izuzetno dobar volumen, a obećava “dramatične trepavice”. Brojne beauty urednice i beauty influencerice su isprobale ovaj proizvod te objašnjavaju kako u pitanju nije lagana maskara stoga ona nije prikladan odabir za sve žene koje vole samo definirati svoje trepavice. 


Naravno, što više slojeva nanosite, to su vaše trepavice izraženije, a navodno onaj dramatičan večernji look se postiže s tri sloja. Tekstura maskare je kremasta i sjajna, no ne ostavlja nakon par sati takozvani “panda look” ispod očiju.


Maskaru možete naručiti na službenom webshopu brenda po cijeni od 185 kn, a dostava u Hrvatsku iznad 100 dolara je besplatna. Uz to brend trenutno ima posebne popuste, stoga vrijedi istražiti što se sve nudi.