MJESEC LJUBAVI

Vrijeme je da si priuštite wellness, a uživanje je uvijek ljepše u dvoje

P. N.

Foto Thalasso Wellness

Foto Thalasso Wellness

Sve iz thalasso wellness ponude možete kupiti u obliku poklon-bona koji vrijedi šest mjeseci, što znači da i neki od idućih mjeseci možete pretvoriti u vaš mjesec ljubavi…Današnji užurbani način života ne ostavlja previše vremena za opuštanje, a dane umjesto s najdražima sve više provodimo na poslu, uz računalo ili mobitel. Veljača je mjesec kada to možete popraviti, a u tome će vam pomoći odlična ponuda u Thalasso Wellness Centru Opatija koji do kraja ovog mjeseca svojim korisnicima, i to onima koji dolaze u paru, donosi velike popuste.


Ako ovaj mjesec nikako ne nalazite vrijeme da si priuštite wellness, znajte da sve iz thalasso wellness ponude možete kupiti u obliku poklon-bona koji vrijedi šest mjeseci, što znači da i neki od idućih mjeseci možete pretvoriti u vaš mjesec ljubavi…


Za parove su pripremili dnevnu kartu koja uključuje korištenje bazena, jacuzzija, spa zone i fitnessa te masažu San Valentino koja uključuje masažu svijećama u luksuznoj sobi. Riječ je o masaži koja se radi posebno izrađenim svijećama za masažu. Prirodne arome iz esencijalnih ulja se otpuštaju zagrijavanjem, što stvara poseban hedonistički ugođaj. Koža je nakon masaže nahranjena, hidratizirana, meka te svilenkasta na dodir.
Foto Thalasso Centar Opatija


Foto Thalasso Centar Opatija
U Thalasso Wellness Centru Opatija možete koristiti četiri vrste sauna. U finskoj se temperatura diže do 95 stupnjeva Celzijevih, Aromarium nudi temperature od 50 do 80 stupnjeva, a za one koji ne podnose visoke temperature tu su Thalassarium s temperaturom od 42 do 50 stupnjeva Celzijevih te sauna Lakonium gdje temperatura dostiže najviše 65 stupnjeva Celzijevih.Wellness dnevna karta uključuje dnevno korištenje bazena s grijanom morskom vodom, jacuzzi, fitness centra i ulaz u spa relax zonu s finskom, Aromarium, Thalassarium i Lakonium saunom te Whirpoolom, Tiepidariumom i Realaxariumom.


Pripremljena su dva paketa koja možete darovati svojoj drugoj polovici. Riječ je o paketima San Valentino, koji uključuje tretman Diego dalla Palma te San Valentino Relax, koji nudi piling i masažu cijelog tijela svijećama. Oba uključuju korištenje relax zone.


Više informacija o ponudi Thalasso Wellness Centra Opatija moguće je dobiti na www.thalasso-wellness.hr ili telefona 051/202-855