Omiljeni Olival

Svježina kože u trenu: Nakon Japanki i Hrvatice poludjele za novim beauty proizvodom

P. N.

FOTO/Olival

FOTO/Olival

Znate li što je to hidrator?Ovo je prvi hrvatski proizvod tog tipa te relativno nov i u svijetu ljepote koji Olival smješta daleko ispred konkurencije, i to ne samo domaće, već i strane koja nikad nije bila veća. Tu prije svega mislimo na japansku kozmetiku koja zasad nudi proizvode sa samo 3 hijaluronske kiseline, što Olivalov Hijaluron hidrator s njih čak 4 čini jedinstvenim proizvodom na tržištu.


Super ovlaživač kože koji ima ulogu sličnu serumu
Hijaluronska kiselina prirodno se nalazi u koži te upravo u njoj leži tajna hidratiziranog i zaglađenog izgleda. No kako ona s godinama nestaje, mijenja se i sama tekstura te izgled kože. Gubitkom molekula hijaluronske kiseline dolazi do gubitka hidratacije, elastičnosti kože, formiranja bora i obješene kože oko očiju i usta. 


Baš zato što se radi o najvrjednijem sastojku u našoj koži kojeg tijekom života nažalost gubimo, svaka ženska, ali i muška kupaonica trebale bi sadržavati proizvode s hijaluronskom kiselinom u što većim količinama zbog zadržavanja vlažnosti kojoj zahvaljujemo mladenački izgled. Među njima je svakako i Hijaluronski Hidrator 4H koji ih sadrži čak 4, a spada u kategoriju super ovlaživača kože koji ima ulogu sličnu serumu. Ipak, on ga ne zamjenjuje, već se nanosi na čisto i ovlaženo lice te se može kombinirati s drugim serumima.


FOTO/Olival


FOTO/OlivalOdržava kožu hidratiziranom i mladolikom                                                                                                         

Japanska kozmetika za kojom su poludjele žene diljem svijeta obiluje proizvodima bogatih hijaluronskom kiselinom. Oni s tri različite povezane u jednu super kiselinu prodaju se svake 2 sekunde, što dovoljno govori o njihovoj učinkovitosti. Kad k tome dodamo da su žene iz zemlje izlazećeg sunca poznate po mladolikom izgledu i savršenom tenu, tek tada dobivamo potpunu sliku o popularnosti i važnosti takvih proizvoda.
Sada zamislite što sve može Olivalov kompleks 4 vrste hijalurona različitih svojstava (Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate i Hydrolyzed Sodium Hyaluronate) koji tvore „mrežu“ hidratacije koja dubinski vlaži i sprječava daljnji gubitak vode. Uloga 4H hidratora jest upravo ta da kožu održava hidratiziranom iznutra te mladolikom i svježom izvana, a pritom ima i moć brzog upijanja te ne ostavlja ljepljiv osjećaj.    


FOTO/Olival


FOTO/OlivalOsim na sinergijskom djelovanju 4 vrste hijalurona, Olival Professional Hijaluron hidrator 4H temelji se na još tri visokokvalitetna sastojka: poliglutaminskoj kiselini koja sprječava gubitak vlage te pruža ultra snažnu hidrataciju obzirom da na sebi može nositi do 4 puta više vode u odnosu na hijaluronsku kiselinu, ektoinu koji štiti, umiruje i jača hidrolipidnu barijeru, pojačava učinak hidratacije i ublažava posljedice UVA zračenja te provitaminu B5 (pantenolu) kojeg prati umirujuće djelovanje, ali i elastičnost i mekoća koje daje koži. Uz ektoin, izuzetno je važan sastojak za postizanje optimalnog zdravlja kože, budući da samo zdrava kože može zadržati vlagu u svojim slojevima.                                                     


Momentalni “plump” efekt


Kada je u pitanju naša ljepota, redovito tražimo rješenja koja će imati moć da naša koža izgleda svježe u trenu. Lijepa i njegovana koža temelji se na korištenju visoko koncentriranih, prirodnih sastojaka te njihovoj redovitoj upotrebi. Hidratori su nova vrsta beauty proizvoda bez kojih više nećete moći zamisliti svoju beauty rutinu jer bez obzira radi li se o tinejdžerskoj, zrelijoj, suhoj ili dehidriranoj koži, donose značajna poboljšanja po pitanju njezine hidratacije. Hijaluron hidrator 4H posebno je učinkovit zbog brojke u nazivu, odnosno 4 vrste hijaluronske kiseline koje sadrži, a koje koži pružaju momentalni „plump“ efekt, a dugoročno manju vidljivost bora i finih linija, što je većini žena jedan od glavnih ciljeva kada je u pitanju njihov izgled.   


                    


Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla i pogodan je za vegane.