Beauty favorit

Rumenilo koje se u svijetu proda svake sekunde i pristaje svakom tonu kože

Ivana Mavrić

Foto: @naomigayoso/ narsissist Instagram

Foto: @naomigayoso/ narsissist Instagram

Ovo prekrasno rumenilo s listom čekanja svoj kultni status može zahvaliti činjenici kako pristaje doslovno svimaNeki make up proizvodi toliko su popularni da s opravdanjem nose status kultnih beauty favorita u koje se zaista isplati uložiti. A kad je riječ o obrazima, samo jedno rumenilo nalazi se na vrhu top liste – riječ je o vječnom klasiku, rumenilu poznatog beauty brenda Nars u nijansi Orgasm.


Rumenilo dolazi u laskavoj nijansi boje breskve s primjesama ružičaste i dodatkom zlatnih čestica koje obrazima pružaju suptilni, nenametljivi sjaj. U čemu je tajna njegove popularnosti? Ovo prekrasno rumenilo s listom čekanja svoj kultni status može zahvaliti činjenici kako pristaje doslovno svima.


Nars Orgasm

Ružičasti ton savršeno će pristajati svijetloj koži, a pomiješan sa shimmerom i toplijim tonom u boji breskve blijedoj puti dat će dodatnu vedrinu. Ova dobitna kombinacija tamnijoj će koži dati dodatnu dozu svježine i sjaja, a jednako će dobro pristajati uz neutralni make up look, kao i blještavi i glamurozni look za večernja i blagdanska izdanja.
Jeste li ga već isprobale?


Foto: Instagram, Nars


rumenilo, nars, nars orgasm