Miss i Mister turizma 2018.

Riječanka osvojila titulu missice turizma: Lijepa Emilly predstavljat će Hrvatsku na svjetskoj smotri

P. N.

- Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Antonela Malis, Bojan Jambrošić, Tamburaški sastav Garavi, David Ricov te Alka Vuica, koja je ujedno premijerno predstavila svoju novu božićnu pjesmu, navode organizatoriRiječanka Emilly Mršić osvojila je sinoć titulu najljepše djevojke, Miss turizma Hrvatske. Za Mistera Turizma proglašen je Sven Vlahoviček iz Zagreba. Izbor najljepših održan je sinoć u Grand Casinu Admiral u Zagrebu. Kako organizatori navode, šesnaesti je to po redu finalni finalni “Izbor Auto Maritea Miss i Mister Turizma Hrvatske 2018.”.


Riječankine pratiteljice po ljepoti su Paula Srdarev, Monika Brekalo i Roberta Cetina, dok su pratitelji Paško Repušić, Krešimir Stropnik i Ivan Znaor.


– Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Antonela Malis, Bojan Jambrošić, Tamburaški sastav Garavi, David Ricov te Alka Vuica, koja je ujedno premijerno predstavila svoju novu božićnu pjesmu, navode organizatori
Za lentu najljepših natjecalo se po jedanaest finalistica i finalista iz cijele Hrvatske, a u travnju 2019. godine oni će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru za svjetsku Missicu i Mistera turizma. Ovom natjecanju Hrvatska će biti domaćin.


– Hrvatska će biti domaćin šezdeset najljepših predstavnica iz cijeloga svijeta i postati će centar ljepote i turizma, stoji, između ostalog, u priopćenju za javnost koje šalju organizatori priredbe.