Zlatna dvorana Imperiala

Predstavljen anti aging serum dr. Vivian: Preparat koji savršeno pristaje svakoj koži

P. N.

snimio Marin Aničić

snimio Marin Aničić

Posebno iznenađenje večeri bila je cvjetna haljina napravljena od 12 metara žoržeta, s našivenih tisuću dehidriranih crvenih ruža. Dizajnirao ju je Ante Jurković, vlasnik cvjetarne Ti me ami iz Rijeke, a izrađivana je više od 20 sati.U Zlatnoj dvorani opatijskog hotela Imperial održana je promocija prvog kozmetičkog proizvoda dr.Vivian Jurković – seruma pod nazivom Dr. Vivian.


Doktorica dentalne medicine i vlasnica Estetskog Centra Eternity predstavila je anti aging serum, proizveden u laboratorijima Sunrise u Italiji, a koji savršeno pristaje svakoj koži.


Na glamuroznoj večeri bili su i ambasadori kampanje: Danijela Gračan, Ivana Delač, Nikolina Minovska, Ema Gračan, Nina Nikčević i Ivan Jurković te brojni gosti koji su uživali u reviji poznatog dizajnera Ivice Skoke ali i u glazbenom programu u kojem su nastupili Marko Tolja, Antonella Malis u pratnji prof. Vladimira Babina, Sandi Cenov, Antonio Krištofić, Nikolina Tomljenović, Sandro Bastiančić, Medea Market Sindik, Marko Čašić i Fran Brnelić.
Posebno iznenađenje večeri bila je cvjetna haljina napravljena od 12 metara žoržeta, s našivenih tisuću dehidriranih crvenih ruža. Dizajnirao ju je Ante Jurković, vlasnik cvjetarne Ti me ami iz Rijeke, a izrađivana je više od 20 sati.


U posebno emotivnom izlasku pred posjetitelje nosila ju je aktualna kraljica Hrvatske, Ema Gračan koja je tom prigodom zaplesala sa svojim ocem, Nenadom Gračanom.


snimio Marin Aničić


snimio Marin Aničić


snimio Marin Aničić


snimio Marin Aničić