Raskošna nijansa

Poznati američki stilist otkriva koja će biti najpoželjnija boja kose ovog ljeta

Ivana Mavrić

Foto: @chadkenyon Instagram

Foto: @chadkenyon Instagram

Suptilni, obogaćeni i topli tonovi s ombre efektom dat će sasvim novu dimenziju vašoj kosiNovi trend u bojanju kose stiže nam iz najpoznatijih frizerskih salona Los Angelesa, a ova je nijansa svoj naziv dobila prema slasnom desertu s breskvama: Peach Cobbler bit će najpoželjnija nijansa boje kose u toplim mjesecima, a osmislio ju je poznati američki stilist Chad Kenyon. Riječ je o toplom, crvenkastom tonu s nijansama boje breskve koja će savršeno odgovarati onima svjetlije puti.


Suptilni, obogaćeni i topli tonovi s ombre efektom dat će sasvim novu dimenziju crvenoj kosi- plavi tonovi prošarani narančastim nijansama zamijenit će klasičnu crvenu boju kose, a odlično će pristajati i plavušama koje traže promjenu.


Chad je postupak opisao na primjeru crvenokose klijentice koja je poželjela osvježiti postojeću nijansu. Započeo je bojanjem kose pomoću balayage i strobing tehnike u ledenu, plavu nijansu sličnu boji vanilije koju je zatim prošarao breskvastim tonovima, bojajući pritom korijen kose u tamniju nijansu. Rezultat je osvježena, raskošna i ženstvena kosa koja izgleda kao da ju je poljubilo sunce. Ova topla, trendi nijansa boje za kose zaista će biti savršen izbor za ljetne mjesece.

Foto: @chadkenyon Instagram


Izvor

peach cobbler, kosa boje breskve, ljetni trend