Huda Beauty

Otkrivamo koje se boje ovoga proljeća nose na očima: Idealne su za sjajan look

Mija Dropuljić

FOTO/Huda Beauty

FOTO/Huda Beauty

Predstavljena je i novost - sjenilo s dvije bojeHuda Kattan, koja stoji iza svjetski popularnog brenda kozmetike Huda Beauty, zna prepoznati trend. Ili možda bolje da kažemo zna ga pokrenuti. Koja god opcija bila, Huda Kattan se za proljeće 2020. kune u pastelne boje na očima.


Pastelne boje svakako nisu nikakva novost, posebno kad je moda u pitanju, no nježne nijanse i nisu toliko popularne kada su palete za oči u pitanju. Brend Huda Beauty je to odlučio promijeniti svojom kolekcijom naziva “Pastel Obsessions” koja na tržište stiže početkom ožujka. U sklopu kolekcije najavljene su tri male palete za oči koje se nadovezuju na prijašnje “Neon Obsessions” i “Nude Obsessions”.


Kao i prethodne, kolekcija se sastoji od tri proizvoda koji sadrže devet nijansi pink, mint i ljubičaste boje. 
FOTO/Huda Beauty


FOTO/Huda BeautySvaka paleta uz to ima pet mat sjenila i tri metalik. Predstavljena je i novost – sjenilo s dvije boje. U pink i ljubičastoj paleti nalazi se po jedno sjenilo tog tipa, dok mint sadrži dva.


FOTO/Huda Beauty


FOTO/Huda Beauty“Oni imaju jedinstvenu kompoziciju koja je nadahnuta perlama te se stvara multidimenzionalni efekt dvaju boja koje se ističu na očima ovisno o tome kako pada svjetlost”, istaknula je Huda Kattan za magazin Allure i dodala: “Ljudi imaju opciju da kreiraju sjajni look, jako pigmentirani i mat look ili da kombiniraju oba looka.”


FOTO/Huda Beauty


FOTO/Huda BeautyNova kolekcija Huda Beauty “Nude Obsessions” u prodaju kreće 01. ožujka, a kupiti je možete na službenoj stranici brenda.