Vaše znanje - naša budućnost

Olival ulaže u budućnost: Uspješna kozmetička tvrtka osniva Zakladu za stipendiranje srednjoškolaca

NL Promo

Olival je i nakon 25 godina s 45 zaposlenih te više od 150 kozmetičkih proizvoda snažno okrenut inovacijama

Olival je i nakon 25 godina s 45 zaposlenih te više od 150 kozmetičkih proizvoda snažno okrenut inovacijama

Poznata domaća kozmetička tvrtka Olival, proslavila je 25 godina uspješnog poslovanja te povodom obljetnice utemeljila Zakladu "Vaše znanje - naša budućnost” kojoj je cilj stipendiranje učenika završnih razreda srednjih škola farmaceutskog, kemijskog ili prehrambeno-tehnološkog usmjerenja na području cijele HrvatskeZAGREB Olival je tvrtka čiji je rast omogućen zahvaljujući prepoznavanju velikog broja domaćih kupaca koji već 25 godina cijene i kupuju prirodne kozmetičke proizvode za njegu lica i tijela.


Osnivanje Zaklade “Vaše znanje – naša budućnost” rezultat je želje tvrtke da dio te pozitivne energije, povjerenja i podrške hrvatskih korisnika uzvrati ovakvim ulogom u znanje i razvoj budućih mladih profesionalaca i osigura im financijsku podršku prilikom školovanja.


“Velika je i nezamjenjiva uloga kvalitetnih stručnjaka u svim djelatnostima pa tako i u proizvodnji kozmetičkih preparata. Jedna od temeljnih dužnosti društva je osigurati djeci i mladima adekvatno obrazovanje, ali i pripremiti ih za tržište rada.


Foto promo


Foto promo

Država tu uvijek treba pomoć i podršku gospodarstvenika jer samo zajedničkim inicijativama i snagama možemo ići naprijed. Čestitam tvrtki Olival na uspješnih 25 godina, ali i na tome što su prepoznali ključne izazove s kojima se kao društvo susrećemo te osnivanjem Zaklade uložili u budućnost jer ulaganje u znanje i obrazovanje je ulaganje u budućnost.


Olivalovim budućim stipendistima unaprijed čestitam i sigurna sam da ih uz ovakvu potporu očekuje siguran posao i razvoj karijere u Hrvatskoj”, izjavila je gospođa Vesna Hrvoj – Šic iz Ministarstva znanosti i obrazovanja na predstavljanju Zaklade.


Jednog dana prije 25 godina


Početak Olivalove priče dogodio se prije 25 godina u prizemlju obiteljske kuće kada je vlasnica Olivala, mr. pharm. Vlasta Pojatina, pokrenula malu galensku proizvodnju i po tradicionalnim farmaceutskim formulacijama započela izradu originalnih kozmetičkih proizvoda, prvenstveno iz sirovina prirodnog porijekla.Prvi Olivalov proizvod bilo je ulje za masažu na bazi maslinova ulja, a vrlo brzo nakon toga i intenzivna krema za njegu stopala. Zanimljivo je da se krema za stopala pod istim nazivom i iste formulacije proizvodi i danas. Kozmetička formulacija ulja za masažu je malo modernizirana te je danas temelj za SPA liniju Olivalovih prirodnih ulja za masažu.


Usmjerenost na inovacije i suvremene kozmetičke trendove


Olival je i nakon 25 godina s 45 zaposlenih te više od 150 kozmetičkih proizvoda snažno okrenut inovacijama, sustavnom praćenju svjetskih kozmetičkih trendova temeljenih na prirodnoj kozmetici, inovativnim aktivnim tvarima kao i održivom poslovanju.


Sve veća potražnja i popularnost organske certificirane kozmetike bila je poticaj Olivalu da ispuni striktne zahtjeve NATRUE certifikacije i cijenjenog ECOCERT standarda proizvodnje prirodne i organske kozmetike.Također, suvremeni su trendovi bili motivacija za razvoj nove linije proizvoda kakvi su u svijetu iznimno cijenjeni i popularni – funkcionalni serumi koji sadrže koncentrate iznimno djelotvornih sastojaka i to pod nazivom Olival Professional.


Prvih 25 godina postojanja Olival je obilježio velikom rođendanskom proslavom u društvu poslovnih partnera i prijatelja brenda, a osnivanjem Zaklade otvoreno je novo poglavlje poslovanja usmjereno na budućnost te održiv razvoj i rast. Svi zainteresirani, početkom listopada sve detalje o prijavi i uvjetima pronaći će na web stranici: OVDJE.


Olival je vodeći hrvatski proizvođač prirodne kozmetike. Širok asortiman proizvoda za njegu lica, tijela i kose domaće proizvodnje kreira se, proizvodi i kontinuirano upotpunjuje u skladu s europskim propisima i najvišim kozmetološkim principima.


Olival je 2014. godine prvi u regiji svoju kvalitetu dodatno potvrdio prestižnim NATRUE certifikatom, ali i uvođenjem ECOCERT standarda za prirodnu i organsku kozmetiku.


Proizvodi nisu testirani na životinjama.