Odmor u dvoje

Mjesec ljubavi u Thalasso Wellness Centru Opatija: Počastite sebe i partnera za Valentinovo

NL Promo

Nl promo

Nl promo

Sve iz thalasso wellness ponude možete kupiti u obliku poklon-bona koji vrijedi šest mjeseci, što znači da i neki od idućih mjeseci možete pretvoriti u vaš mjesec ljubavi…

Današnji užurbani način života ne ostavlja previše vremena za opuštanje, a dane umjesto s najdražima sve više provodimo na poslu, uz računalo ili mobitel. Veljača je mjesec kada to možete popraviti, a u tome će vam pomoći odlična ponuda u Thalasso Wellness Centru Opatija koji u povodu Valentinova svojim korisnicima, i to onima koji dolaze u paru, donosi posebne pogodnosti. Ako ovaj mjesec nikako ne nalazite vrijeme da si priuštite wellness, znajte da sve iz thalasso wellness ponude možete kupiti u obliku poklon-bona koji vrijedi šest mjeseci, što znači da i neki od idućih mjeseci možete pretvoriti u vaš mjesec ljubavi…Cijena paketa Valentinovo relax koji uključuje korištenje SpaRelax Zone i Talasso Wellnes Relax (piling i masaža tijela), nudi se po cijeni od 320 kuna. SPA relax zona u Thalasso Wellness centru opatija nudi četiri vrste sauna (Finska, Aromarium, Thalassarium, Lakonium), Jacuzzi, Tiepidarium i Relaxarium. Thalasso Wellness Ritual uključuje piling tijela i Thalasso Wellness masažu cijeloga tijela u trajanju 60.

NL promo


NL promoPaket pod nazivom Valentinovo de stress iznosi 300 kuna, a uključuje korištenje bazena, jacuzzija, fitnessa, spa relax zone te de stress masažu glave, lica i stopala. De stress masaža traje 45 minuta, a koncentrira se na dijelove tijela gdje se najviše nakuplja stres: glava lice i stopala.Posebno ćete uživati u poluolimpijskom bazenu s morskom vodom, hidromasažnim mlaznicama i protustrujnim plivanjem te u jacuzziju. Fitness centar opremljen je Technogym spravama, a mogu se polaziti individualni i grupni treninzi koje vodi kineziolog. Tijekom mjeseca ljubavi posebna ponuda vrijedi i za Tretmane lica Diego De La Palma, koji se nude uz popust od 30 posto. Riječ je o tretmanima protiv bora i znakova starenja. Možete birati između White Light DDP – tretmana izbjeljivanja lica koji posvjetljava kožu i smanjuje bore ili YouthVenom DDP, intenzivnom tretmanu protiv bora i znakova starenja. Ako niti na masaži ne možete bez partnera za vas je masaža »San Valentino u dvoje« čija je cijena 400 kuna, a riječ je o Mediteranskoj masaži koja se radi u sobi za dvoje. Ova opuštajuća masaža dočarava mediteransko podneblje, terapeuti koriste mediteransko ulje te specifične valovite pokrete.