Košarka i modeling

LIJEPA KOŠARKAŠICA U SVIJETU POLITIKE: Salvini, da sam ja u politici imala bih sigurnih dva milijuna glasova

P. N.

foto: Instagram

foto: Instagram

Nedavno je, upravo s Instagrama, lijepa košarkašica zakoračila i u svijet politike. Zamjeniku talijanskog premijera Matteu Salviniju ona je poručila da bi se trebao više pozabaviti društvenim mrežama i preporučila mu da objavljuje više postova o zdravoj ishrani.Valentina Vignali najbolja je košarkašica među foto-modelima i najbolji foto-model među košarkašicama. Rođena je u Riminiju 1991. godine, a košarku je počela trenirati već u osmoj godini života. Nije to bila samo kratkotrajna dječja okupacija; lijepa Valentina prošla je kroz sve dobne skupine talijanske košarke da bi 2007. godine debitirala u talijanskoj Seriji A2, e ekipi Basket Cervia. Danas uspješno nastupa za rimski klub Athena Roma.


Paralelno s košarkaškom, Valentina Vignali gradila je i manekensku karijeru, u čemu joj je bitno pomogla pojava društvene mreže Instagram. Danas joj na toj mreži – inače idealnoj platformi za razvijanje karijere u foto-modelingu, prati čak dva milijuna ljudi.


Nedavno je, upravo s Instagrama, lijepa košarkašica zakoračila i u svijet politike. Zamjeniku talijanskog premijera Matteu Salviniju ona je poručila da bi se trebao više pozabaviti društvenim mrežama i preporučila mu da objavljuje više postova o zdravoj ishrani.
– Salvini je influencer na svoj način i ima odličnu priliku angažirati se na društvenim mrežama, poručila je putem Instagrama.


Zatim je zaključila: “Da ja uđem u politiku, imala bi sigurnih dva milijuna glasova.” Po svemu sudeći košarkašica je aludirala na broj svojih pratitelja na društvenoj mreži.