Kylie Skin

Kylie Jenner ima proizvod za kojim su svi poludjeli: “Ovo je moj novi najbolji prijatelj”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Preparativni i dekorativni proizvodi koje Kyle Jenner lansira redom su rasprodani u kratkom roku.Video u kojem Kylie Jenner na YouTubeu vodi svoje obožavatelje kroz jedan njen tipičan dan pogledalo je preko 20 milijuna ljudi. Već tada je vlasnica jednog od trenutno najuspješnijih kozmetičkih brendova najavila nove preparativne proizvode u sklopu svoje Kylie Skin linije. 


Već tada su obožavatelji poludjeli za novitetima mada je Kylie u videu tek naznačila o čemu se radi bez da je išla u detalje. “Ovo je prvi SPF proizvod unutar linije Kylie Skin”, objasnila je zvijezda ukratko. 


Trenutno Kylie boravi u toplim i pretpostavljamo egzotičnim krajevima gdje prva testira novi Kylie Skin proizvod. Samo prva fotografija proizvoda na njenom profilu je dobila preko 1.4 milijuna lajkova, a komentari su samo pljuštali. 
“Predstavljam vam svog novog prijatelja, moja krema za sunčanje za lice je toliko dobra da sam morala objaviti kratki teaser.


Ova formula je lagana, nevidljiva i tako mekana i ne ostavlja bijeli trag. Veoma je važno nanositi kremu za sunčanje na lice svaki dan, a ova je pravi san. Detalji stižu uskoro”, napisala je Kylie uz fotografije.


Preparativni i dekorativni proizvodi koje Kyle Jenner lansira redom su rasprodani u kratkom roku, a sudeći prema mnogobrojnih nestrpljivim komentarima, čini se da Kylie ima novu zlatnu kozmetičku koku.