Prirodno rješenje

Kako se riješiti mitesera? Isprobajte čudotvornu masku iz kućne radinosti

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Maska od bjelanjaka i limunovog soka odličan je saveznik u borbi protiv mitesera 


Miteseri su jedan od najčešćih problema s kojim se suočava veliki broj žena. Dosadne crne točkice na licu teško se uklanjaju, no upornošću i redovitom njegom u vidu temeljitog čišćenja lica i upotrebe pilinga možete doći do pozitivnih rezultata.


Miteseri su vrsta akni koje se pojavljuju u obliku crnih točkica, nečistoća nakupljenih u porama koje zvog oksidacije promjene svoju boju. Najčešće se stvaraju na T- zoni (čelo, nos, brada) jer se upravo na tom području nakuplja najviše sebuma.
Želite li uspješno ukloniti mitesere, morate obratiti pozornost na njegu kože. Redovito čistite kožu kvaliltetnim umivalicama (ujutro i navečer) i u svoju beauty rutinu jednom tjedno uvedite piling koji će uspješno odstraniti mrtve stanice kože.


Osim toga, predlažemo da isprobate masku iz kućne radinosti koja vam može pomoći u uklanjanju mitesera a čije sastojke sigurno imate kod kuće.


 


Maska za uklanjanje mitesera


1 bjelanjak


sok pola limuna


 


Pomiješajte sastojke i nanesite na lice. Masku držite 15- 20 minuta, a zatim isperite toplom vodom. Bjelanjci uspješno uklanjaju nečistoće s lica, dok sok limuna prirodno posvjetljuje kožu i “probija” se kroz ulje koje luči masna koža. 


Foto: Unsplash