Mukotrpan rad

Kako je Adele uspjela smršaviti čak 45 kilograma? Evo njezine tajne

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Pjevačica je u vrlo kratkom razdoblju izgubila čak 45 kilograma. A to se sigurno nije dogodilo bez malo muke, zaslužno je vježbanje i posebna dijeta...Mnogi su mediji zadnjih dana prenosili fotografije britanske pjevačice Adele koja je iznenadila svojom novom figurom. Izgubila je čak 45 kilograma, a gledajući zadivljeno u novu Adele svi se pitaju: “Kako je to uspjela?” 


Vježbanje


Adele je često u intervjuima govorila kako nije obožavatelj teretana i napornog vježbanja, ali nakon razvoda od Simona Koneckog okrenula je priču. Unajmila je privatnog trenera s kojime radi tri puta tjedno, piše News, a rutina su joj kardio i kružni treninzi.
– Ona stvarno sada želi biti zdrava i biti pravi primjer svojem sinu. Fokusirana je na sve zdravstvene koristi koje joj dolaze nakon gubitka kilograma. 


Prehrana


Uz vježbanje, Adele je navodno i na Sirtfood dijeti koja je i najzaslužnija za veliki gubitak kilograma. Ona se bazira na konzumaciji hrane koja potiče nastajanje sirtuina, odnosno jedne skupine enzima. Ta skupina drži metabolizam pod kontrolom i ubrzava sagorijevanje kalorija, a uz to regulira razne upalne procese u tijelu.


Gdje možete pronaći sirtuin? On se nalazi u zelenome čaju, crnoj kavi, crvenome vinu, tamnoj čokoladi, orasima, borovnicama i mnogim drugim ukusnim namirnicama.