Obljetnica

Jedna je od najpoznatijih modnih agencija u Hrvatskoj pod vodstvom Tihane Harapin Zalepugin slavi 20. rođendan

Portal Novilist.hr

Foto Darija Cikač

Foto Darija Cikač

Tihana Harapin Zalepugin zaslužna je za pronalazak, otkrivanje i poslovni odgoj modela koje su rasle pod njenim okriljem, kako poslovno tako i privatno. Članice Talije bile su Anita Dujić, Vedrana Linardić, Kristina Šalinović, Petra Friganović, Sara Sorić, Marija Janković, Laura Bračun, Iva Dragović, Morana Paj, Jasmina Hdagha i mnoge drugeTalia Model, jedna je od najpoznatijih modnih agencija u Hrvatskoj, te ne postoji osoba u modnom svijetu koja ne zna za nju i Tihanu Harapin Zalepugin. 


Čak i osobe koje nisu u modnom svijetu čule su za neka modna imena koja su stasala u Talia Model agenciji, poput Anite Dujić, Vedrane Linardić, Kristine Šalinović, Petre Friganović, Sare Sorić, Ivone Bevande, Anite Lijić, Claudie Antičević, Marije Janković, Laure Bračun, Leonarde Zeba, Ive Dragović, Morane Paj, Jasmine Hdaghe, Ane Buljević, Claudie Antičević i mnogih drugih.


Tihana Harapin Zalepugin zaslužna je za pronalazak, otkrivanje i poslovni odgoj modela koje su rasle pod njenim okriljem, kako poslovno tako i privatno.  Taliu je osnovala 1988., mjesec dana nakon napuštanja Miss Hrvatske u kojoj je kao casting manager radila 5 godina, te otkrila i za scenu pripremala naše najpoznatije missice: Branku Krstulović, Anicu Kovač, Vanju Rupenu, Martinu Novosel i Lejlu Filipović.
Foto Darija Cikač


Foto Darija CikačKroz ovaj jubilarni 20. rođendan obilježava se sav trud i odricanja modela koja su proizašla iz Talie. Stilist Damir Begović, polovica modnog dvojca Twins, obukao je Tihanu koja i sama kaže da se ne da u svačije ruke, sašio je prekrasne kapice za modele, te se pobrinuo za nakit. Za fotografije su se pobrinuli Darija Cikač koja je stalna suradnica i ispred čijeg se fotoaparata modeli najugodnije osjećaju, te asistent Neven Muretić. Za šminku su zaslužne Kristina Atletić i njezine djevojke iz škole Profokus.


Foto Darija Cikač


Foto Darija Cikač


– Volim svoj posao i želja mi je da ga volim još dugo. Ova čestitka i obilježavanje naših 20 godina je naš poklon svima koji mi vjeruju, svim roditeljima, profesorima, dizajnerima, stilistima; svima koji su bili dio tima ili će nam se uskoro pridružiti, kaže Tihana Harapin Zalepugin.