Novi modni događaj

Hippy Garden otvorio prvi Zagreb Fashion Destination, događaj koji je privukao i brojne poznate

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Na ovom modnom događaju, prisustvovala su i broja poznata lica poput Marijane Mikulić, Mie Begović, Almire Osmanović, Edvina Liverića, Andree Šušnjare, Tihane Zalepugin Harapin te mnogih drugih

Prepuna Tvornica Kulture u Zagrebu u srijedu navečer bila je centar velikog modnog zbivanja koje je okupilo brojne zaljubljenike u modu, štoviše tražilo se mjesto više. Pozitivne energije nije nedostajalo, a čast da otvori Zagreb Fashion Destination 2018., pripala je Đurđici Vorkapić odnosno njenom brendu Hippy Garden, koji je kao poseban gost podržava sam projekt.Prve večeri ovog novog modnog događanja predstavili su se Buba Bu Design by Gorana Milaković, zatim Stolnik koji je potvrdio kvalitetu hrvatskog brenda koji je uvijek prepoznatljiv, ovoga puta u suradnji s obućom Aldo. Mladi dizajneri Les Emaux, također su oduševili sve i bili pozdravljeni snažnim pljeskom.
Snimio Davor Kovačević


Snimio Davor Kovačević

Callegari je iznenadio zanimljivom i kvalitetnom kolekcijom dok su se mnoge dame prepoznale upravo u prekrasnim kreacijama brenda Identity by Igor Djuga koji je oduševio originalnošću. Svojim kreacijama, pažnju je plijenio i brend Lore za čije frizure je zaslužan mladi kreativac Ivan Pernar.


Na ovom modnom događaju, prisustvovala su i broja poznata lica poput Marijane Mikulić, Mie Begović, Almire Osmanović, Edvina Liverića, Andree Šušnjare, Tihane Zalepugin Harapin te mnogih drugih, koji nisu skrivali oduševljenje onim što su vidjeli, a osvježenje su potražili u novom napitku, Smartwater.Zagreb Fashion Destination, nova je modna i medijska priča koja je, sada i službeno, odlično prihvaćena. Grad  Zagreb kao partner i suorganizator, još jednom je dokazao da na našem modnom nebu zauzima najistaknutije mjesto od svih gradova, te je centar u kojem svaki novi modni iskorak i inovacija postaju važan društveni i medijski događaj.