Sinonim za eleganciju

Crvena je i dalje kraljica ruževa: Provjerite koja nijansa najbolje pristaje vašem tenu

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Njegova vatrena upečatljivost definitivno je preuzela sezonu nagrada 2020. godineAko postoji make up look koji je univerzalan, to su naglašene crvene usne. Klasična, intenzivna  boja usana prkosi vremenu i trendovima, a postoje divne nijanse idealne za svaki ton kože. Za razliku od nude ili fuksije, crveni ruž za usne ima nevjerojatnu mogućnost da bilo koji look pripremljen za bilo koju priliku podigne na višu razinu.


Sinonim je za eleganciju i profinjenost te idealan beauty naglasak bilo da se radi o intervjuu za posao iz snova, o prvom susretu s obitelji vašeg partnera ili ukoliko ste na A- listi glumica koje šetaju crvenim tepihom.


Iako je ovaj ruž oduvijek bio prekrasno i nezamjenjivo beauty pravilo crvenog tepiha, njegova vatrena upečatljivost, definitivno je preuzela sezonu nagrada 2020. godine, prenosi InStyle.
Na dodjeli Zlatnih globusa i Critics’ Choice Awardsa, većina zvijezda učinila je da se klasična boja usana čini svježom. Imali smo prilike vidjeti od mat izgleda u boji trešnje Zoë Kravitz do ombre tonova koje je iznijela Priyanka Chopra. Budući da zvijezde uvijek diktiraju trendove, za očekivati je kako se naklonost ka crvenom ružu nastavlja te je nezamjenjiv rekvizit u kozmetičkim torbicama žena iz. cijelog svijeta.


Koja nijansa crvenog ruža pristaje kakvom tenu?


Svjetliji ten gotovo uvijek sadrži ružičaste podtonove pa će mu idealno pristajati svjetlija nijansa crvenog ruža koja naginje ka narančastom podtonu. Odlično mu pristaje i tzv. ferrari crvena koja u sebi ima plavi podton.


Srednje tamna put, karamelastog izgleda divno će se uklopiti s crvenim ružom boje trešnje.


Ukoliko ste tamnije puti sa žutim podtonovima, odlično će vam pristajati boja crvenog vina te bobičastog voća.