Murad

Čisti kožu i smanjuje masnoću: Efikasan serum protiv akni u kojeg se kunu influencerice

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

 Sudeći prema posljednjim recenzijama beauty blogerica, ključ je u nježnoj mazalici.Lice bez prištića, akni i ožiljaka, san je o savršenstvu koje je teško postići. No, čini se kako je beauty industrija pronašla odgovor na pitanje „kako se riješiti lošeg tena“. Sudeći prema posljednjim recenzijama beauty blogerica, ključ je u nježnoj mazalici koja ublažava ožiljke i akne te uništava prištiće na efikasan način. Odnosno, djeluje na čišćenje kože od bakterija koje uzrokuju mrlje, smanjuje masnoću i mitesere, minimizira suhoću i iritaciju. 


Jedan od omiljenijih brendova koji se nalaze na beauty policama svjetskih influencerica u posljednje je vrijeme definitivno Murad. Njegova privlačna strana jest i djelovanje na sužavanje pora, a i djeluje umirujuće na kožu. Look Fantastic ga je prozvao i must have kozmetičkim brendom za mjesec ožujak.


Instablogerice koje si ne žele dopustiti nepravilnosti na tenu kako bi fotografije bile što bolje, a sa što manje Photoshopa, drže njegove zalihe u svojim kupaonskim ormarićima za one hitne situacije.
Sastav ovog seruma potvrđuje uistinu dobre recenzije: pentakiselinska tehnologija alicilna kiselina s lizofosfatidnom, hidroksidekanojskom, sebaknom i glikolnom kiselinom. Bez parabena, sulfata, ftalata, glutena, sastojaka životinjskog podrijetla. 


Prelistavanjem Instagrama primijetili smo da ga obožavaju: Eliza Anne Boyd, Tarrah Alexandria, Maddison Yates, Ashton Wood, Cori Wood, Amy Munro, Alex Wallis, Julia Gelonese, Liz Nolan, Melody Rusk, Ash Grats, Chloe in Roses, Hannah Ruby Phillip i mnogi drugi.