Najprodavaniji

BEAUTY TREND Ovaj je korektor za podočnjake proglašen najboljim na svijetu

Ivana Mavrić

Foto: iStock

Foto: iStock

Svoju potragu za 'holy grail' korektorom opisale su korisnice Reddita, a jedan među njima proglasile su najboljim na svijetuPronaći dobar korektor nije uvijek jednostavan zadatak, a ogromna ponuda proizvoda koji cijenom mogu varirati od 50- ak pa sve do 200 i više kuna ponekad samo dodatno otežava pronalazak idealnog korektora.


Odabir prave nijanse također je jedan od ključnih faktora kad je riječ o odabiru savršenog korektora. Žene s izraženim tamnim podočnjacima često imaju velike poteškoće u pronalasku korektora koji će imati snažnu moć prekrivanja, a ujedno i laganu teksturu koja neće dodatno isticati bore oko očiju. Još jedan važan faktor pri odabiru dobrog korektora je- dugotrajnost. Ukoliko korektor nema dovoljno gustu konzistenciju, vaš make- up ćete morati popravljati češće no što želite.


Svoju potragu za ‘holy grail’ korektorom opisale su i korisnice Reddita, a jedan među njima proglasile su najboljim na svijetu. Riječ je o proizvodu poznatog beauty branda Nars pod nazivom Radiant Creamy Concealer.

Što je toliko posebno u ovom proizvodu? Sudeći prema recenzijama korisnica Reddita, ovaj korektor odrađuje zaista impresivan posao kad je riječ o prikrivanju crvenila, akni i podočnjaka. Tražite li veliku moć prekrivanja i laganu teksturu, vrijeme je da isprobate najprodavaniji korektor u SAD-u kojeg mnoge beauty blogerice opisuju kao potpuno savršenstvo. Korektor je obogaćen hidratantnim sastojcima, a zahavljujući tehnologiji raspršivanja svjetlosti s ovim ćete proizvodom postići prirodan izgled i prekrivanje s mogućnošću nadogradnje.“Ovaj korektor je najbolja stvar koja mi se dogodila. Ima veliku moć prekrivanja, lako se blenda, zaglađuje kožu i smanjuje vidljivost pora”, napisala je jedna korisnica Reddita. Dolazi u 30 nijansi s bogatom ponudom za svaki podton kože, a čini se da je, kad je riječ o ovom proizvodu, cijena od 30 dolara (199,09 kn) zaista i opravdana.


Jeste li već isprobale ovaj korektor?


Izvor

Foto: Nars Cosmetics, Instagram


make up, korektor, najbolji korektor