ŽAL ZA PROPUŠTENIM

Trener Opatije Zoran Bogolin žali za propuštenim prilikama: “Vinkovčani nam praktički nisu stvorili šansu”

Ivan Volarić

Zoran Bogolin/D. JELINEK

Zoran Bogolin/D. JELINEK

Vinkovčani nam praktički nisu stvorili šansu, a mi smo preko Bjelanovića i Fumića mogli doći do trećeg i četvrtog gola - kaže Bogolin



RIJEKA Da je netko prije gostovanja u Vinkovcima ponudio Opatijcima bod, vjerojatno bi pristali na takav rasplet. Međutim, kada preokreneš rani zaostatak, propustiš nekoliko prilika za treći i četvrti gol, a onda spletom ludih okolnosti primiš pogodak u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena, onda bod djeluje tek kao slabašna utjeha. Opatijci nisu najzadovoljniji suđenjem…


– Dobili smo sedam žutih kartona iako nismo ekipa koja se voli tući. Osim toga, sudac je produžio utakmicu sedam minuta. Ne znam zbog čega. Igralo se na plus 40 stupnjeva i još je pokazano čak sedam minuta nadoknade – govori trener Zoran Bogolin.


– Primljeni pogodak u 93. minuti je svoja priča. Njihov igrač je centrirao, i to u suprotni aut, a lopta je pogodila našeg igrača u leđa i završila u mreži. Vinkovčani nam praktički nisu stvorili šansu, a mi smo preko Bjelanovića i Fumića mogli doći do trećeg i četvrtog gola.




Opatijci su na prvu ovosezonsku utakmicu otputovali bez nekoliko prvotimaca, na zagrijavanju se ozlijedio Jukičić.


– Morali smo na njegovo mjesto stopera prebaciti Belančića, a na lijevoga beka Trojana Malokua, koji tri dana nije trenirao. Ozlijedio se i Belančić u nastavku. Uveli smo Malinića, koji je također slabije trenirao zbog ozljede… Baš smo imali dosta peha. Ništa, idemo dalje. Šteta za propuštenim – rekao je Bogolin.


Opatijce u subotu čeka prvi domaći prvenstveni ispit ove sezone. Na Kantridu dolazi Inter.