Kazalište Moruzgva

GOLA U KAVEZU Tri hrvatske glumačke zvijezde dolaze u HKD na Sušaku s hit komedijom

P. N.

HKD na Sušaku na programu ima hit komediju / Foto: HKD

HKD na Sušaku na programu ima hit komediju / Foto: HKD

Ovo je i priča o ljubavi  tri dobre prijateljice, naizgled  različitih životnih putova, temperamenta i karaktera.U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u četvrtak 4. lipnja u 18 i 20 sati gostuje hit komedija Gola u kavezu s tri hrvatske kazališne, filmske i televizijske zvijezde – Barbarom Nolom, Ecijom Ojdanić  i Anom Begić.


U predstavi Kazališta Moruzgva kroz osobne se sudbine triju žena progovara o temama koje tište žene današnjice te o univerzalnim problemima suvremenog društKava –međuljudskim odnosima, nedostatku komunikacije, majčinstvu i strahu od njega, prijateljstvu, usamljenosti, kidanju veza s roditeljima, strahu…


Ovo je i priča o ljubavi  tri dobre prijateljice, naizgled  različitih životnih putova, temperamenta i karaktera.
Kazalište Moruzgva u radu na predstavi uspješno je surađivalo s udrugama koje se bave ženskim pitanjima i ravnopravnošću spolova u suvremenom društvu, a predstava Gola u kavezu oduševljava publiku već više od šest godina.


Za ulogu u ovoj predstavi Barbara Nola dobila je nagradu za najbolju žensku ulogu na Festivalu glumca u Vinkovcima 2010., a Ana Begić za najbolju žensku ulogu na Gumbek Cabaretu 2010.


Predstavu je prema motivima drame Olje Runjić Tripice napisao Ivan Leo Lemo.


Ulaznice po cijeni od 80 kn moguće je kupiti online preko sustava mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu te sat vremena prije početka događanja na blagajni HKD-a.