Kraj miniturneje

Gazbeno-scenski šou Devina Juraja večeras u HKD-u

Slavica Mrkić Modrić

Foto: FTTL Photography i Leona Teodorović

Foto: FTTL Photography i Leona Teodorović

Performans svjetskog štiha!Svi oni koji vole glazbu, pokret, glamur i slično, ali na podosta drugačiji način, zasigurno neće večeras propustiti događanje u HKD-u na Sušaku. A tamo se, od 20 sati nadalje zbiva glazbeno-scenski šou Devina Juraja.


Štoviše, ta je večer kraj njegove miniturneje. Devin je mnogima poznat po nastupima na Supertalentu, Superstaru, Dori 2021, Eurosongu… Ovaj pulski multitalentirani mladi umjetnik predstavit će se riječkoj publici modnim plesno-glazbenim spektaklom. Oni koji su ga dosad imali priliku vidjeti kažu – uistinu performans svjetskog štiha. O onome što će prezentirati u HKD-u sam umjetnik kaže:


– U pratnji vrhunskih glazbenika izvest ću autorske pjesme, no bit će tu i obrada poznatih rock bendova. Svojevrsno podsjećanje na rock vrijeme osamdesetih, a sve zajedno zaokruženo je posebnom elegancijom s blagom dozom dekadencije. Ovo nije tipičan koncert, ovo je doživljaj u kojem ćete u svakom trenutku osjetiti da ste i vi dio cijelog performansa, jer, svi znamo – umjetnost se dijeli. Zajedno s dizajnerom Saschom Obradovićem trudit ću se glasom i pokretom dati modnoj reviji poseban značaj. Tko god dođe, čekaju ga dobra glazba, začinjena glamurom i neizbježnim intermezzo pošalicama.