Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
25. siječnja 2020.
Predstavljanje knjige

Hormonska ravnoteža: Dr. Sanja Toljan gošća knjižare "Hoću knjigu" u Tower centru

dr. Sanja Toljan
dr. Sanja Toljan
Autor:
Objavljeno: 5. travanj 2018. u 11:44 2018-04-05T11:44:37+02:00

Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava uživati u životu?

Dr. med. Sanja Toljan u petak, 6. travnja u 18 sati u knjižari Hoću knjigu u Tower centru u Rijeci predstavit će svoje  knjige „Čudesna moć hormona“, „Žene u hormonskoj ravnoteži“ i „Muškarci u hormonskoj ravnoteži“. Posjetitelji će tijekom promocije imati priliku ispuniti test pomoću kojeg će doznati s kojim hormonima potencijalno imaju problema te kako ih otkloniti.

Kad su hormoni u ravnoteži, osjećamo se vitalno i zdravo, a izgledamo dobro. No što kad to nije slučaj, kada se ne osjećamo dobro u vlastitom tijelu, kad nas nešto sprječava uživati u životu, a organizam zahtijeva da jedemo puno slatkog ili slanog, kad smo stalno umorni, loše spavamo i debljamo se, kad nas muče policistični jajnici, slab libido ili erekcijska disfunkcija? Bez obzira na to koliko imate godina, ako su vaši hormoni u neravnoteži, patit će cijelo tijelo.
Sanja Toljan, dr. med., specijalizirala se za hormonsko nadomjesno liječenje kod svjetski priznatih stručnjaka u Europi i SAD-u. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje.
Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života.

Hormoni stvaraju tjelesnu i emocionalnu ravnotežu, a ponekad su zaslužni i za kaos u tijelu. Kako hormoni mogu pomoći da vodimo skladniji i uspješniji obiteljski, poslovni ili ljubavni život doznat ćemo na gostovanju naše poznate liječnice.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.