Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
25. rujna 2018.
Bogat program

RI Teatar najavio novu sezonu i premijeru predstave "Poker"

Foto: Ivica Tomić
Foto: Ivica Tomić
Autor:
Objavljeno: 20. rujan 2017. u 13:48 2017-09-20T13:48:21+02:00

I ove godine uredili smo prostor KUC-a Kalvarija vlastitim sredstvima, a na natječaje Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Ministarstva kulture nećemo se prijavljivati – kazao je Lakoš

RIJEKA Ri Teatar najavio je svoju 17. sezonu. Kako je podsjetio voditelj Bojan Lakoš, na ljetnoj turneji Ri Teatar ostvario je brojna gostovanja, od otoka Brača i Raba do Istre. Prema Lakoševim riječima, nova sezona odvijat će se pod sloganom »Za sezonu spremni«, uz postavljanje spomen-ploče.

– I ove godine uredili smo prostor KUC-a Kalvarija vlastitim sredstvima, a na natječaje Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Ministarstva kulture nećemo se prijavljivati – kazao je Lakoš, dodavši da će upisi u Školu glume biti 24. rujna u 17 sati. Najavio je i sudjelovanje Ri Teatra u Noći kazališta s projektom koji će biti presjek najkomičnijih scena iz predstava nastalih posljednjih pet godina.

Nastavit će se i s projektom »Svakog tjedna – premijera jedna«, a svečanu obnovu doživjet će predstava »Porn star«. Ri Teatar reprizirat će i brojne svoje uspješnice.

Za studeni je najavljeno i gostovanje »Dani smijeha Kerekesh Tetara«. U subotu i nedjelju, 23. i 24. rujna, Ri Teatar izvest će novu premijeru »Poker« autora i redatelja Ivana Raffaellija. Riječ je o modernoj drami s elementima humora, koja govori o skupini kriminalaca. U predstavi igraju Antonio Larma, Marino Lencović, Krešo Medaković i Ivan Raffaelli.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka