NOVI PROBLEMI ZA DALIĆA

Loše vijesti iz reprezentacije: Livaković propušta večerašnji ogled sa Slovačkom, na vrata će morati Sluga ili Ivušić

Portal Novi list

Dominik Livaković/Foto REUTERS

Dominik Livaković/Foto REUTERS

Iako Livakovića za Slovačku liječnici i fizioterapeuti nisu uspjeli osposobiti, ostao je s ekipom i još postoji opcija da bude spreman za Sloveniju u utorak.RIJEKA Prema izvorima Sportskih novosti, prvi vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković neće moći igrati u večerašnjem susretu protiv Slovačke.


Za Dalića je to vrlo loša vijest koja se nazirala na treningu u petak navečer. Već ne početku vježbanja, u prvih petnaestak minuta dok su kraj teren bili i kamermani i fotoreporteri, Livaković se uhvatio sa mišić i pokazivao da ne može. To je problem koji se pojavio na dvoboju s Rusijom u Moskvi kad su mu uz pomoć spreja pomogli da ne boli te je branio do kraja. U Bratislavi je u četvrtak ostao u hotelu kao i ostali koji su bili u startnoj postavi, a u taboru Vatrenih su tvrdili da su svi osim Gvardiola zdravi.


Na press konferenciji u petak Dalić je također kazao da osim Gvardiola nema problema s ozljedama, ne računajući Budimira i Modrića, no pokazalo se na treningu da Livaković ne može.
Iako Livakovića za Slovačku liječnici i fizioterapeuti nisu uspjeli osposobiti, ostao je s ekipom i još postoji opcija da bude spreman za Sloveniju u utorak.


Livaković ima 26 nastupa za Vatrene, a zamjene su mu vratari bez pravog ili uopće bez reprezentativnog iskustva. Simon Sluga je bio na golu u tri navrata, ali niti jednom u utakmici za bodove, dok je Ivica Ivušić prvi put u kadru A vrste i čeka debi.