CeKaPe u Zagrebu i Rijeci

Centar za kreativno pisanje već petnaest godina podučava buduće pisce

Kim Cuculić

Tea Tulić / Snimio VEDRAN KARUZA

Tea Tulić / Snimio VEDRAN KARUZA

Bilo da su početnici ili već imaju određena iskustva, uz mentoriranje naših voditelja, pisaca, među kojima su Enver Krivac, Tea Tulić, Davor Mandić, Željka Horvat Čeč i Nikola Tutek, nakon deset tjedana rad na tekstovima, njihova vještina pisanja, motivacija i kreativnost u znatnoj je mjeri poboljšana - kažu u CeKaPeu



RIJEKA – Centar za kreativno pisanje već petnaest godina educira o pisanju u Zagrebu, a od 2014. godine i u Rijeci. Kako kažu, svake godine pozivaju i okupljaju sve one kojima su književnost i pisanje ljubav i strast te koji žele unaprijediti svoju vještinu pisanja.


– Bilo da su početnici ili već imaju određena iskustva, uz mentoriranje naših voditelja, pisaca, među kojima su Enver Krivac, Tea Tulić, Davor Mandić, Željka Horvat Čeč i Nikola Tutek, nakon deset tjedana rad na tekstovima, njihova vještina pisanja, motivacija i kreativnost u znatnoj je mjeri poboljšana – kažu u CeKaPeu, dodajući da su uz radionice pisanja održali i vrlo uspješnu radionicu fotografije sa Stephany Stefan, koja će se i dalje nastaviti.


U pripremi su i radionice copywritinga, scenarija i književne kritike, a sve informacije o novim ciklusima radionica, voditeljima, aktivnostima i mogućnostima mogu se dobiti na mrežnim stranicama CeKaPea (https://cekape.com) i na e-mail adresi: [email protected].