15. Weekend Media Festival

JOURNAL PARTY Na galmuroznoj zabavi Hrvatskoj predstavljen i automobilski brend DS

Edi Prodan

Automobil DS 4/ Snimio Edi PRODAN

Automobil DS 4/ Snimio Edi PRODAN

Konkretno bila je riječ o modelu DS4 koji ima nakanu napraviti "pomutnju" unutar kompaktne klase i to onog njezinog ogranka u kojem se nalaze najplemenitiji primjerci te vrste

Jubilarni 15. po redu rovinjski Weekend Media Festival, kao i njegov unazad nekoliko godina nezaobilazni Journal party održan pred više od tisuću uzvanika na platou ispod crkve sv. Eufemije, tamo gdje četvorni metar doslovno “nema cijenu”, okupio je čitav niz istaknutih hrvatskih i inozemnih brendova od kojih je Aura sa svojim destilatima bila apsolutno najveći magnet – red ispred njezinog prostora nije prestajao svih pet sati koliko je uopće party uopće trajao.


Snimio Edi PRODAN

Weekend Media Festival: Journal party / Snimio Edi PRODAN


Odobravanje okupljenih izazvao je i Sergej Ćetković s nizom svojih hitova te poznatih obrada, dok je event iskorišten i za sugestivnu hrvatsku promociju francuske marke automobila DS. Konkretno bila je riječ o modelu DS4 koji ima nakanu napraviti “pomutnju” unutar kompaktne klase i to onog njezinog ogranka u kojem se nalaze najplemenitiji primjerci te vrste. Riječ je o premium segmentu u kojem su neprikosnoveni vladari europskog pa tako i hrvatskog tržišta njemački modeli iz trokuta Stuttgart-Muenchen-Nuernberg.
Ali, kad je glamour u pitanju, a rovinjski party portala Journal je svakako najznačajniji takav event u Hrvatskoj, čini se kako bi utjecaj “pariške automobilske mode” mogao postati itekako bitnim. DS naime dolazi direktno iz Pariza tako da je i s te strane poruka više nego jasna.


Automobil DS 4

Journal party: Automobil DS 4 / Snimio Edi Prodan


K tome brend je sazdan na nasljeđu jednog od najznačajnijih modela svih vremena, DS-a ili popularne “žabe” iz 1955. godine što utjelovljuje vrijednosti i brenda DS Automobiles – inovacije, izvrsnost i avangarda.


Konkretni model izložen na ulasku u Journal party  bio je DS 4. Automobil je to što ide u red elegantnijih primjeraka klase. Čiste linije dopunjene naprednim tehnološkim rješenjima. Samo lansiranje DS-a zakazano je za kraj prve polovice listopada. Osim zagrebačkog, planirano je još nekoliko HR DS Storeova, tako da pravo upoznavanje tek slijedi. Pretpremijerno, bolje od Journal partya nije moglo.


DS 4 / Snimio Edi PRODAN

DS 4 / Snimio Edi PRODAN


Journal party / Snimio Edi Prodan

Journal party / Snimio Edi Prodan