Pretjerano

VIDEO Trenutak koji je zgrozio stadion: Utrčao na teren da zaprosi djevojku, a onda su ga srušili

S.M.

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Klicanje stadiona brzo se pretvorilo u glasno negodovanje

Na dan otvaranja sezone Major League Baseballa 2023, navijač kluba LA Dodgers odlučio je kleknuti nasred travnjaka i svojoj odabranici postaviti sudbonosno pitanje čemu je svjedočilo na tisuće navijača.


Između izmjena tijekom utakmice Dodgersa protiv Arizona Diamondbacksa, mladić imena Ricardo Juarez u navijačkom dresu se probio na travnjak, kleknuo, izvadio kutijicu s prstenom i okrenuo se prema tribinama.


Na snimkama koje kruže internetom čuje se klicanje gomile na ovaj hrabri potez. Sve je završilo katastrofom nakon što je dotrčao jedan zaštitar i svom snagom oborio mladića na pod. Nedugo zatim, prišao im je ostatak zaštitara i odveo ga s terena.Klicanje stadiona brzo se pretvorilo u glasno negodovanje, ali važno je dodati da je na kraju djevojka ipak rekla “da”, što se moglo vidjeti iz objave njegove zaručnice Ramone Saavedre na kojoj je u prvom planu prsten.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ramona Saavedra (@ramonasavvedra_nini_)Snimka se proširila društvenim mrežama, a većina smatra da je rušenje bilo presnažno i potpuno nepotrebno. U komentarima su se javili i fotografi te organizatori vjenčanja, pišući da će svoje usluge za vjenčanje ponuditi besplatno.


Neki su situaciju sagledali kroz humor pa u jednom od komentara stoji: “Ovu snimku pokaži djeci kada se budu pitala zašto tata ne smije s njima na utakmicu.”