Amadria Park

Provjerili smo poseban adventski i novogodišnji program u Opatiji. Ovo su hit lokacije

S.M.

Foto: Mateo Levak

Foto: Mateo Levak

Jedan od najuzbudljivijih kutaka definitivno je Bubble Bar u sklopu hotela Milenij.

Opatija, poznata po svojoj eleganciji i ljepoti, postaje još čarobnija tijekom Adventa. Amadria Park grupacija, sinonim za vrhunsku uslugu i luksuz, priprema poseban program kojim će posjetiteljima pružili nezaboravno božićno iskustvo.


Jedan od najuzbudljivijih kutaka Adventa u Opatiji je Bubble Bar u sklopu hotela Milenij. Ovaj prostor na vanjskoj terasi nudi nevjerojatan izbor pjenušaca i šampanjaca, a gosti mogu uživati ​​u posebnoj selekciji zalogajčića savršeno uparenih s bogatim okusima pića. Čarolija lampica


U kavani Continental, također dijelu Amadria Parka, osmišljena je posebna ponuda pića i hrane. Uz ugodnu atmosferu može se uživati ​​u ukusnim jelima i osvježavajućim pićima, ali i glazbi uživo koja će dodatno obogatiti doživljaj, stvarajući toplu božićnu atmosferu.


Isto tako, svaki petak i subota, hotel Milenij i kavana Continental nude glazbeni program uživo kako bi podigli atmosferu i još jače unijeli božićni duh.


Posjetitelji mogu uživati ​​u raznolikim glazbenim izvedbama dok istovremeno uživaju u božićnom ugođaju i prekrasnoj atmosferi Opatije.


Advent u Opatiji s Amadria Parkom nije samo putovanje, već prava čarolija koja će probuditi sva osjetila. Iskoristite priliku za opuštanje i uživanje u vrhunskoj usluzi i jedinstvenim doživljajima koje Amadria Park nudi tijekom ovog posebnog razdoblja.


 


Nova Godina sa stilom


Poseban program pripremljen je i za najluđu noć u godini pa su u Hotelu Milenij i Dvorani Royal pripremljeni posebni programi za doček Nove Godine.


Hotel Milenij pripremio je večeru u šest sljedova uz Pava & Bend pri čemu će gosti imati priliku uživati u gastronomskom iskustvu koje će zadovoljiti sva nepca. Večera u šest sljedova pružit će harmoniju okusa, od predjela do desertnog vrhunca.


Osim vrhunske kulinarske ponude, zabava će biti na visokom nivou uz glazbu uživo u izvedbi Pava & Benda i iznenađenjem uz Cabaret. Njihov repertoar, obogaćen popularnim hitovima, stvorit će dinamičnu atmosferu i potaknuti goste na ples do sitnih jutarnjih sati.


Dvorana Royal, impozantna kulisa za doček Nove Godine, nudi ekskluzivno iskustvo s glazbom uživo koju će izvoditi SuperCover Band. Ovaj talentirani sastav garantira raznolik repertoar koji će zadovoljiti sve glazbene ukuse i stvoriti nezaboravnu atmosferu za doček Nove Godine.


Uz glazbu, posjetitelji će uživati u ekskluzivnoj večeri po meniju šefa kuhinje koja će sjedinjavati vrhunske okuse i kulinarsku maštovitost. Ne sumnjamo da će iskustvo u Dvorani Royal biti vrhunac elegancije i raskoši za doček Nove Godine.