Kada date krene po zlu

Muškarac je nestao za vrijeme Tinder date. Ne biste nikad povjerovali što je radio

Life

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Izlazak koji je krenuo po zluNa svom TikTok profilu korisnica Ashleigh Chapman je podijelila jedno uistinu zanimljivo iskustvo koje je imala na Tinder dateu. 


Upoznala je na prvu ugodnog muškarca koji je preko fotografija izgledao fantastično, a kroz komunikaciju je općenito stekla dobar dojam o njemu. Dopisivali su se i razgovarali oko dva mjeseca te je on tražio da se i upoznaju. 


Naposljetku su se dogovorili naći uživo, no izlazak se nije odvijao kao što je planirala. 
On je, naime, zatražio da se nađu, no Ashleigh je tada upravo bila u društvu najbolje prijateljice. Njemu to nije smetalo te je ponudio preuzeti i račun. Odgovorila je da se može pridružiti. 


@hai_im_ashleigh_


Story time? #tindernightmare


♬ The algorithm wouldnt like the original sound name – Cursed Mashups


Paul, kako glasi cijenjeno ime tog neobičnog muškarca, se ubrzo pojavio u restoranu. Počeo je pipkati hlače te je izjavio kako je zaboravio novčanik u autu te se odmah vraća. 


Prijateljice nisu ništa sumnjale, sjele su za stol i čekale, čekale, čekale…


Nakon 20 minuta Ashleigh je zaključila da je Paul jednostavno otišao. Djevojke su izašle iz restorana, no njegov auto je i dalje bio na parkiralištu. 


Odlučile su prići automobilu i upitati Paula što se zapravo dogodilo. U tom trenutku su ostale šokirane. Paul je, naime, sjedio gol u autu i upitao djevojke jesu li spremne na seks u troje. Svoje ponašanje je “objasnio” da je pomislio da je Ashleigh sigurno otvorena za to jer ima velike grude. Ne trebamo spominjati kako ga je djevojka odmah blokirala.