Tvrtka Viking Invest predstavlja novi projekt na Martinkovcu

P. N.

Vista Mare Vol.2. - ugodno življenje uz moderan touch i pogled na KvarnerNajbolje od estetike i funkcionalnosti kroz vrhunske materijale izvedbe – to je moto kojim se prilikom realizacije svojih projekata vodi tvrtka Viking Invest, direktna grupacija tvrtke Viking d.o.o. koja objedinjuje kompletnu uslugu izgradnje i prodaje ekskluzivnih stanova i zemljišta, specijalizirana za poslovanje i promet nekretninama. Osnovana je 2010. godine sa sjedištem u Rijeci sa ciljem da tržištu pruži kvalitetu, vrhunska rješenja i novitete u novogradnji te najpomnije birane lokacije za gradnju. A što su dokazali u nizu realiziranih projekata, od kojih je najnoviji projekt Vista Mare na Martinkovcu, a potrebe svojih klijenata nastojat će ispuniti, ali i nadmašiti i na projektu Vista Mare Vol. 2. koji je u pripremi i čija se gradnja očekuje tijekom predstojećih mjeseci.


David Damiš, voditelj projekata Viking Investa, i Antonela Barković, menadžerica prodaje i marketinga Viking Investa, pojasnili su kako je cilj održati način gradnje prema kojoj su i dalje jedinstveni na tržištu, te novim projektima u potpunosti zadovoljiti potrebe klijenata i nadmašiti njihova očekivanja.


– Naš dinamičan tim posjeduje stručno znanje i iskustvo. Biramo jedinstvene i mirne lokacije za izgradnju.Gradimo energetski učinkovite stanove, s mogućnošću individualnog planiranja., kazao je Damiš podsjetivši kako je gradnja zgrade Vista Mare započela u studenom 2017., a već u ožujku ove godine je prodan posljednji stan. U tom periodu je odrađen kompletan projekt, dakle, od ishodovanja potrebne papirologije i gradnje, do zaključenja prodaje svih stanova. Riječ je o projektu koji je uključivao 36 stanova.

Paralelno sa završetkom i prodajom Vista Mare projekta, u Viking Investu već rade na pripremi projekta stambene zgrade Vista Mare Vol.2. koja će se nalaziti u neposrednoj blizini zgrade Vista Mare. Ova će zgrada imati 38 stanova, svojim stanarima će pružiti život u mirnom okruženju uz pogodnosti vrhunskih rješenja u gradnji te moderan touch. Gradnja počinje tijekom ljetnih mjeseci, dok se useljenje najavljuje do kraja iduće godine.Ono što je specifičnost ovog projekta jest to što se po prvi put krenulo sa sustavom rezervacija stanova.


– Kupci koji žele stan u budućoj zgradi s nama potpisuju ugovor o rezervaciji, čime, dakle, rezerviraju stan koji žele. A onda kada krenemo s gradnjom na red dolazi popisivanje predugovora o kupoprodaji kada se stan kaparira, pojasnio je Damiš otkrivši kako je do sada već rezervirano 38 posto stambenih jedinica, točnije njih 16 od 38 ukupno planiranih, a što potvrđuje da su kupci prepoznali vrhunsku kvalitetu gradnje Viking Investa.


Kupcima je zasigurno zanimljivo i da, ukoliko žele, Viking Invest s njima odrađuje kompletan proces od potpisivanja (pred)ugovora do predaje ključa.


Ono što svakako treba istaknuti jest i činjenica da projekte ove tvrtke uvijek prate poslovne banke, pa tako imaju zatvorenu financijsku konstrukciju, a što slučaj i s najnovijim projektom. Samim time, izbjegnuta je mogućnost kašnjenja u gradnji i slično, što za kupca znači dodatnu sigurnost kod kupnje stana.


Vista Mare Vol.2. nudit će širok spektar stanova. U ponudi će biti jednosobni s dnevnim boravkom, dvosobni s dnevnim boravkom te trosobni s dnevnim boravkom. Stanovui u prizemlju imat će i pripadajuću oućnicui, dok su potkrovlja rezervirana za penthouse tip stana s terasom.


Svaki stan ima i rezervirana parkirna mjesta, a svi stanovi će biti južne orjentacije, odnosno imat će pogled na more.


– Želimo istaknuti i kako će i ova zgrada, kao i susjedna Vista Mare, biti u blizini svih potrebnih sadržaja. Martinkovac je kvart udaljen svega nekoliko minuta od centra Rijeke s razvijenom infrastrukturom koja jamči odličnu prometnu komunikaciju kako s ostalim dijelovima Rijeke, tako i s drugim dijelovima Kvarnera i Hrvatske. Tu su, dakle, i blizina škola, vrtića, javnog prijevoza, ljekarne, dućana, pošte, sportskih i drugih sadržaja neophodnih za današnji život. A budući da svojim kupcima pomažemo u odabiru i kupnji tako važne i velike imovine kao što je luksuzna nekretnina, svjesni smo odgovornosti koje imamo prema njima. Upravo zato svakom projektu pristupamo s iznimnom pažnjom, a svakom klijentu sa maksimalnom odgovornošću, istakla je Barković.Dodajmo i da će svi stanovi imati etažno podno grijanje, a u opremanju će se koristiti prvoklasne pločice i sanitarije kao i prvoklasan višeslojni parket.


Sve informacije se mogu dobiti na broj telefona 099/4575-270 (Antonela Barković) te na [email protected]Osim projekta Vista Mare Vol.2, čija je gradnja pred nama, u toku gradnje i prodaje su i projekti Sunshine Residences Krk u gradu Krku, a koji uključuje 24 stana, te Residence Marina Opatija s 12 stanova.


Svoju uspješnu priču Viking Invest nastavlja i s projektima koji su u najavi. Kako doznajemo, u planu su projekt Marčeljeva Draga koji podrazumijeva 11 stanova, potom projekt Zadar koji će imati 38 stanova te Residences Krk Vol. 2. s 12 stanova.Sveučilišna avenija, Rijeka, Trsat – 14 stanova, Početak-završetak: 2012.-2013.


Vrata Kvarnera, Rijeka, Marčeljeva Draga – 22 stana, Početak-završetak: 2013.-2014.


Kantrida, Rijeka, Kantrida – 20 stanova, Početak-završetak: 2016.-2017.


Vista Mare, Martinkovac – 36 stanova, Početak-završetak: 2017.-2019.