Kreativna organizacija

Oduševljenje na društvenim mrežama: Ova je organizirana smočnica postala hit

Portal Novilist.hr

FOTO/Facebook

FOTO/Facebook

Fantastično organizirana smočnica je oduševila korisnike društvenih mreža, a sve se više ljudi priključuje takvom trendu organizacije. Nema ništa bolje od odlične organizacije u kuhinji i smočnici, a isto je moguće postići ako raspolažete dovoljno velikim prostorom i financijskim sredstvima.


Primjer odlično organizirane smočnice, na Facebooku je objavila Emma. U grupi „Mums Who Organise“, objasnila je proces koji su ona i njezin muž prolazili da bi stvorili „smočnicu iz snova“ koja je oduševila ljude, prenosi australski News. 


Objava je u kratkom vremenu prikupila tisuću „lajkova“ i nekoliko stotina komentara.
Emma je s mužem godinama renovirala različite dijelove njihove kuće, a jedna od renovacija je uključila i pretvaranje dijela kuhinje u smočnicu.


„To je bila tek prazna prostorija kada smo se uselili. Od šogora smo uzeli korišteni ormar kojeg smo koristili dok napokon nismo sve uredili“, napisala je Emma.


FOTO/Facebook


FOTO/FacebookKaže i da je njezin muž „vrlo spretan“ pa je napravio police koje se mogu prilagoditi ovisno o tome što joj i kada treba. Odlično složene otvorene police sadrže proizvode od Tupperwarea u kojima drži suhe namirnice. Emma dodaje da su joj plastike najdraži izbor i da „vrijede svake lipe“. Priznaje i da ih je kupila kada su bili na odličnom sniženju, prenosi News. 


Prostor je iskoristila i za skladištenje električnih kućanskih aparata poput tostera i mikrovalne, ali i alkohola, uz potrepštine za tulume.


„Volim kupovati na veliko, da smanjim račun za namirnice. Sve što ne stane u plastike, stavljam unutar ladica.“


FOTO/Facebook


FOTO/FacebookNjezina je smočnica ugrađena u dio kuhinje, a zatvara se kliznim vratima. „Volim jednostavno samo ušetati i uzeti što mi treba za kuhanje ili jelo. Djeca znaju da samostalno smiju uzeti samo zdrave grickalice, a za ostalo moraju pitati.“, objašnjava Emma.


Za kraj dodaje da je vrlo sretna rezultatima i da je smočnicu ponosno pokazala grupi ljudi.


„Morala sam čekati tri i pol godine na smočnicu, a sada sam strašno sretna s ishodom.“, zaključuje Emma.