Kreativna rješenja

MODERNI INTERIJERI Inspirativne ideje za postavljanje fotografija i postera na zidove

Ivana Mavrić

Foto: @tlee79 Instagram

Foto: @tlee79 Instagram

Vaša galerija treba biti postavljena kao zasebna kompozicija kojoj je cilj nadopuniti i naglasiti prostorFilmski posteri, obiteljske fotografije, umjetničke slike… mnogo je načina na koje možete oplemeniti svoj životni prostor i domu dati toplinu i osobni pečat. Uokvirene fotografije i posteri poboljšat će vizualni dojam svake prostorije doma, a njihovo pravilno raspoređivanje odigrat će ključnu ulogu u stvaranju vaše originalne kućne galerije.


Slijedimo li pravila dizajniranja modernih interijera, tada je važno znati da vaša galerija treba biti postavljena kao zasebna kompozicija kojoj je cilj nadopuniti i naglasiti prostor. Osmišljavanje rasporeda fotografija korak je u kojem mnogi zapnu, stoga vam donosimo moderne i inspirativne ideje koje će vam pomoći u dizajniranju vlastite kućne galerije.


Geometrijske kompozicije u obliku pravokutnika ili trokuta, nasumično nizanje, zidovi u potpunosti prekriveni uokvirenim crno- bijelim fotografijama ili pak nekoliko pažljivo odabranih postera sa simboličkom porukom… donosimo vam pregršt kreativnih ideja kako ukrasiti zidove u modernom stilu.Foto: Instagram


uređenje doma, interijeri, dizajn interijera, glaerija slika, zidna galerija