Potraga je gotova

Kuglice za bor ispunjene ginom bit će apsolutni hit ovog Božića

Ivana Mavrić

Foto: Lake Distillery

Foto: Lake Distillery

Možda će vam ova vijest probuditi uspavani blagdanski duhAko pripadate skupini božićnih Grincheva kojima smeta preuranjena blagdanska euforija, stiže vijest koja će razveseliti i najveća gunđala – najveći hit ovog Božića bit će kuglice punjene ginom!


Da, dobro ste pročitali: ovih blagdana drvce možete ukrasiti kuglicama u kojima se nalazi vaše omiljeno piće. Novi trend ukrašavanja sve je prisutniji, a ponuda ove neobične dekoracije širi se iz godine u godinu.


Božićne kuglice elegantnog dizajna izrađene su od posebne vrste plastike zbog koje se neće slomiti pri padu, a dolaze u paketu koji uključuje tri kuglice gina obogaćene notama koje će probuditi vaš blagdanski duh: možete uživati u pijuckanju gina s okusom smreke, naranče i limuna, zatim gina s okusom pekmeza od malina, naranče, korijandera i smreke te onog s okusom trešnje, zrelih šljiva i bobica smreke.


Osim što će biti zaista lijep dodatak na božićnom drvcu, kuglice imaju i svoju funkcionalnu stranu: bilo da pripremate zabavu s prijateljima ili jednostavno poželite opustiti se u toplini doma, sve što trebate jest posegnuti za ukrasom i pripremiti vaš omiljeni koktel. Zgodno, zar ne?
Foto: Lake Distillery


božićni ukrasi, kuglice, gin