Splićani se pojačavaju za proljeće

Ozobić, Milović i Blažević potpisali za Hajduk

Hina

Po Nižetićevim riječima, prilikom dogovaranja financijskih vrijednosti ugovora trojice novih Hajdukovih igrača nije bilo poteškoća jer su oni svjesni teškog stanja



Hrvatski nogometni doprvak Hajduk u četvrtak je predstavio tri svoja pojačanja za proljetni nastavak sezone, vratara Gorana Blaževića (25), obrambenog igrača Gorana Milovića (21) i veznjaka Filipa Ozobića, a sporstki direktor Milo Nižetić je naglasio kako je u ovim igračima Hajduk dobio novu kvalitetu i dimenziju.


Dosada vratar Šibenika Blažević potpisao je s Hajdukom ugovor na četiri i pol godine, Milović je u Hajduk stigao iz Splita, te je potpisao ugovor na tri i pol godin, dok je Ozobić stigao na posudbu iz moskovskog Spartaka na idućih šest mjeseci.


Nižetić je pojasnio kako je u slučaju Ozobića s moskovskom Spartakom postignuta klauzula po kojoj će, u slučaju daljnjeg transfera tog nogometaša, Hajduku pripasti 10 posto sredstava.




“U Blaževiću smo dobili vratara reprezentativnog potencijala, s Milovićem smo u zadnjoj liniji dobili skok-igrača, što nam je do sada nedostajalo, a Ozobić je polivalentan igrač koji se kreće prema naprijed”, ocijenio je Nižetić Hajdukova pojačanja.


Po Nižetićevim riječima, prilikom dogovaranja financijskih vrijednosti ugovora trojice novih Hajdukovih igrača nije bilo poteškoća jer su oni svjesni teškog stanja, ali su željeli prelazak u Hajduk.