Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 18° 18° 1
15. listopada 2019.
Matjaž Kek

video Kada bi počeo govoriti što mislim o svemu to bi bio cirkus!

Matjaž Kek
Matjaž Kek
Autor:
Objavljeno: 2. kolovoz 2018. u 12:33 2018-08-02T12:33:00+02:00

Kada bi počeo govoriti što mislim o svemu tome to bi bio cirkus, ali na kraju krajeva netko iz našega kluba prihvaća te satnice pa nemojmo uvijek gledati prema gore - odgovorio je trener Riječana zašto protiv Intera mora igrati u 18.30 sati.

RIJEKA Podnevna presica na Rujevici i ovoga puta nije bilo puko obraćanje trenera Rijeke Matjaža Keka okupljenim novinarima. Mariborski stručnjak burno je reagirao na upit je primjereno da Rijeka i Inter moraju početi utakmicu od 18.30 sati kada je sunce još visoko, a temperature debelo preko 30 stupnjeva.

- Kada bi počeo govoriti što mislim o svemu tome to bi bio cirkus, ali na kraju krajeva netko iz našega kluba prihvaća te satnice pa nemojmo uvijek gledati prema gore. Ne razumijem ponekad neke odluke i slažem se s vama da vrijeme nije baš idealno. I zadnji put u Puli je bilo izuzetno teško igrati nogometašima Istre i Slaven Belupa, ali takvo je vrijeme, mora se igrat i po takvom vremenu nogomet, ali sigurno da bi za gledatelje, a naročito za igrače bilo prikladnije da se igra u nekom ugodnijem terminu - rekao je Matjaž Kek i ponudio sebi svojstven odgovor na pitanje da je iznenadio u prvoj prvenstvenoj utakmici s Goricom poslavši od prve minute na teren veznjaka Darija Čanađiju.

- Uvijek govorim da treba možda pogledati koji trening i vidjeti neka razmišljanja. Za papir je to iznenađanje, ali sebe nisam iznenadio. Samo sam dobio potvrdu. Informacije koje dobiješ kroz trening i pripremne utakmice probaš skupiti u jednu cjelinu - rekao je između ostaloga trener Rijeke.

Kompletnu presicu možete pogledati u videu preuzetom s klupskog youtube kanala.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.