Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. veljače 2020.
Ispravak

Udruga Naš Hajduk: Nije točno da smo se protivili imenovanju Igora Tudora za trenera prve momčadi HNK HAJDUK š.d.d.

Igor Tudor / Snimio Damir ŠKOMRLJ
Igor Tudor / Snimio Damir ŠKOMRLJ
Objavljeno: 11. listopad 2018. u 15:16 2018-10-11T15:16:09+02:00

Udruga Naš Hajduk ne miješa se u rad članova uprave HNK HAJDUK š.d.d., ne utječe na odabir prvog trenera momčadi niti sudjeluje, na bilo koji način, u kadroviranju unutar samog Kluba u pogledu bilo koje funkcije niti izravno niti neizravno

Udruga 'Naš Hajduk' reagirala je na tekste 'NEMA SMJENE Jasmin Huljaj ponovo stao iza Željka Kopića koji ostaje trener  Hajduka' objavljen na našem portalu 4. rujna 2018. poslavši ispravak netočne informacije

Prenosimo reagiranje udruge u cijelosti:

'U navedenom članku objavljena je netočna informacija da ni Tudor, a ni Oreščanin nisu bili po guštu svim članovima Nadzornog odbora (Udrugi Naš Hajduk i Torcidi) pa da Huljaj nije imao izbora nego je ponovo bio prisiljen stati iza Kopića i nadati se da će neke stvari same od sebe krenuti na bolje.

Na istom protalu u istoj rubrici i istog dana, ali u 16:49 sati, objavljen je članak naslova „Naš Hajduk neće Tudora, ima li Huljaj uopće izbora?“

U nastavku teksta autor teksta navodi da se u povratku Igora Tudora na klupu Hajduka protivi Udruga Naš Hajduk te da svakome tko prati situaciju u Hajduku zna što to u praksi znači te da su navijači navodno zamjerili Tudoru način na koji je svojevremeno napustio klupu Hajduka.

Ovakvi navodi objavljeni na Vašem portalu sigurno su kod mnogih čitatelja uspjeli postići negativan stav prema Udruzi 'Naš Hajduk', a zbog kojih trpi ogromnu štetu.

Temeljm odredbi članak 40., 41., i 42. Zakona o medijima, tražimo da se na Vašem portalu odmah po dobivanju ovog za ispravak netočne informacije bez promjena na istovrijednom mjestu na vašem portalu www.novilist.hr objavi slijedeći ispravak objavljenih informacija.

Udruga Naš Hajduk ne miješa se u rad članova uprave HNK HAJDUK š.d.d., ne utječe na odabir prvog trenera momčadi niti sudjeluje, na bilo koji način, u kadroviranju unutar samog Kluba u pogledu bilo koje funkcije niti izravno niti neizravno', piše Udruga 'Naš Hajduk' iz Splita.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.