Vrijeme darivanja

IDEJE ZA POKLONE Pronašli smo 10 igračaka koje se isplati kupiti na Amazonu

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Što pokloniti za Božić? STEM igračke, drveni setovi, karaoke i pametni satovi samo su dio našeg izbora za poklon ispod boraBliži nam se vrijeme darivanja i božićnih poklona, a mnogi roditelji u nedoumici su što pokloniti mališanima za Božić. Idealan poklon teško je pronaći- tražimo posebnu igračku, nešto što još nemaju, a što im neće dosaditi nakon nekoliko dana.


Naši su prijedlozi igračke iz STEM područja jer pružaju ono najbolje od igre: ne samo što od djece zahtijevaju posvećenost i pažnju, već razvijaju kreativnost i logičko razmišljanje, istovremeno pružajući puno zabave i smijeha. Igračke za gradnju uvijek su dobra ideja i spadaju u kategoriju slobodnih igara koje poriču dječju kreativnost i maštu.


Svakog dječaka oduševit će interaktivni robot, dok će drvene igračke u obliku namirnica biti pun pogodak kod svakog djeteta. Pametni satovi ili pak karaoke odličan su izbor za poklon ispod bora, a u nastavku pogledajte našu top listu igračaka koje smo pronašli na Amazonu.
Nerf Laser Ops Pro Alphapoint Two Pack, 17.14 £Little Tikes STEM Jr. Builder Bot, 16.71 £Singing Karaoke Machine, 37.49 £Snap Circuits Jr., 23.98 £ThinkFun Gravity Maze Marble Run, 28.99 £Melissa & Doug Food Groups, 13.39 £Boxer- Interactive AI Robot Toy, 46.99 £Kidzoom Smart Watch, 35.99 – 69.99 £Galt Toys Slime Lab kit, 11.34 £Fingerlings Baby Unicorn, 16.79 £


Foto: Amazon