Jens Gustafsson

Novi trener Hajduka dao prvi intervju otkad je došao u Split: “Znao sam da je klub godinama bio jako uspješan”

Portal Novilist.hr

Jens Gustafsson/Foto HNK Hajduk

Jens Gustafsson/Foto HNK Hajduk

Zanimanje navijača je neizmjerno, klupska akademija je jako dobra, ali rezultati posljednjih sezona nisu bili u skladu s očekivanjima. Doći ću u Split i napraviti sve što mogu da Hajduk bude uspješan koliko je moguće - kaže Jens Gustafsson



SPLIT Novi Hajdukov trener Jens Gustafsson dao je prvi intervju nakon što je stigao na klupu Splićana, za švedski Aftonbladet je govorio o prvim danima u Splitu te očekivanjima u novome klubu.


– Sve je jako inspirirajuće i izazovno. Riječ je o dobro uhodanom klubu sa strastvenim navijačima u području gdje nogomet mnogima znači jako puno. Za mene će to biti izazov kojemu ću se brzo morati posvetiti, ali to je nešto za što sam pripremljen i na čemu sam radio dok sam bio slobodan – započeo je Gustafsson, opisujući kakav je bio prvi susret s predsjednikom i sportskim direktorom Hajduka.


– Bio je to nevjerojatno profesionalan dijalog u cijelom procesu i kontaktu s vodećim osobama u klubu. Za sve su se pobrinuli na jako dobar način i odmah sam bio lijepo dočekan. Kada je Hajduk ušao u kombinaciju, to je jedino bilo važno – smatra Gustafsson.




Švedski trener rekao je i što je točno znao o Hajduku prije dolaska.


– Znao sam da je klub godinama bio jako uspješan. Zanimanje navijača je neizmjerno, klupska akademija je jako dobra, ali rezultati posljednjih sezona nisu bili u skladu s očekivanjima. Doći ću u Split i napraviti sve što mogu da Hajduk bude uspješan koliko je moguće. Rezultati su primarna stvar – kaže trener Hajduka.