Druga NL

Napadač Krka uoči još jedne kvalifikacijske utakmice: “Moramo ići na glavu…”

Ivan Volarić

Marko Jelić/Foto S. DRECHSLER

Marko Jelić/Foto S. DRECHSLER

Ako pobijedimo Sigećane, stižemo ih na ljestvici. Bitno je osvojiti tri boda - rekao je Marko Jelić



RIJEKA Nogometaši Krka pobjedom u Slavonskom Brodu produžili su nadu u drugoligaški ostanak, no sve to može pasti u vodu ako danas (17 sati) pred svojim navijačima ne savladaju direktnog suparnika – Hrvatski dragovoljac. U momčad se vraća branič Kosić, koji je odradio utakmicu stanke, a sigurno neće biti veznjaka Begonje, koji je pocrvenio kraj Save. Napadač Marko Jelić zabio je jedan od tri pogotka Bodula u Slavonskom Brodu.


– Ta pobjeda nam stvarno znači jako puno. Disali smo kao jedan, trener nas je dodatno motivirao svojim govorom prije utakmice. Znali smo da moramo uzeti tri boda kako god znamo i umijemo. Hvala Bogu, uspjeli smo u tome – kaže Jelić, prošle sezone prvi strijelac Krka u trećeligaškom natjecanju s 15 golova. Trenutno je na pet pogodaka, od toga tri proljetna.


– Nisam baš puno igrao ove sezone, ali kada sam dobio priliku, mislim da sam je dobro iskoristio. Svaki gol je bitan za napadača, ali sada je najbitnije da ekipa pobjeđuje. Ako pobijedimo Sigećane, stižemo ih na ljestvici. Bitno je osvojiti tri boda i onda pokušati u završnici sezone osigurati ostanak. Moramo ići na glavu, nema nam druge – kaže Jelić





Standings provided by Sofascore