Prva NL

Orijent gostuje kod Dubrave, Grubor jasno poručuje: “Moramo ići na pobjedu”

Ivan Volarić

Adriano Milanović/Foto V. KARUZA

Adriano Milanović/Foto V. KARUZA

Trener Orijenta niti u ovoj utakmici neće moći koristiti najbolje što ima u svlačionici. Gajzler, Fall i Tadejević još su uvijek izvan stroja



RIJEKA Nogometaši Orijenta domaćom su pobjedom nad Croatijom iz Zmijavaca zakoračili u najdelikatniji period završnice sezone u SuperSport Prvoj NL. Krimejčane čekaju odreda direktni suparnici u borbi za ostanak. Nakon Zmijavčana, danas gostuju kod Dubrave (17 sati), potom slijedi gostovanje u Bijelom Brdu, a onda i domaći susret sa Solinom. Utakmica jedna bitnija od druge!


– Nas trenutno zanima samo prva sljedeća utakmica, tako se i spremamo. Dakle, fokus je na Dubravi – govori trener Orijenta Slobodan Bobo Grubor, koji niti u ovoj utakmici neće moći koristiti najbolje što ima u svlačionici. Gajzler, Fall i Tadejević još su uvijek izvan stroja.


– Imamo još nekih problema, ali momci trpe i svaka im čast. Stišću zube, nema im druge. Protiv Croatije smo odigrali dobru utakmicu. Malo smo dobili na širini kadra pa smo mogli promijeniti sistem igre. Onda je to bilo bolje u igri prema naprijed pa je sve to ostavilo traga na terenu, odnosno na rezultatu.




Dubrava ima šest bodova više od pretposljednjeg Orijenta.


– Ni kod njih nije mirna situacija. Ako ih dobijemo, dolazimo im na tri boda. Ništa još nije sigurno. Ali bez obzira na to moramo ići na pobjedu, muški i dati sve od sebe. Nadam se da ćemo funkcionirati kao na prošloj utakmici protiv Zmijavčana – rekao je trener Orijenta.



Standings provided by Sofascore