NBA

LeBron James odlučio da neće igrati za SAD na Olimpijskim igrama: “Ovog ljeta ću igrati za Tune Squad”

Portal Novi list

LeBron James

LeBron James

"Ovog ljeta ću igrati za Tune Squad umjesto na Olimpijadi. Igrat ćemo protiv Monstarsa, odnosno Good Squada, kako se sada zovu", rekao je James nakon utakmice, referirajući se na film Space Jam 2 u kojem glumi, a koji izlazi u kina ovo ljeto.RIJEKA Jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James odlučio je kako neće igrati za SAD na nadolazećim Olimpijskim igrama, iako ima dovoljno vremena za odmor do tada.


LeBron James i njegovi Los Angeles Lakersi ispali su u prvom krugu od Phoenix Sunsa, što je prvi put u 18 godina LeBronove karijere da nije prešao “prvu stepenicu” doigravanja. Iako sada ima dovoljno vremena za odmor do 23. srpnja kada počinju Olimpijke igre, 36-godišnjak je odlučio kako neće nastupiti za SAD.


“Ovog ljeta ću igrati za Tune Squad umjesto na Olimpijadi. Igrat ćemo protiv Monstarsa, odnosno Good Squada, kako se sada zovu”, rekao je James nakon utakmice, referirajući se na film Space Jam 2 u kojem glumi, a koji izlazi u kina ovo ljeto.
Još uvijek je nepoznato u kojem će sastavu doći SAD u Tokio jer sve ovisi o trajanju doigravanja, koje bi moglo završiti čak 22. srpnja ako finale ode u sedam utakmica, što ne bi dalo nekim igračima dovoljno vremena  za odmor i trening s reprezentacijom. S kojom god momčadi Amerikanci odu na Olimpijadi, u njoj sada sigurno neće biti James, koji već ima tri olimpijske medalje, dva zlata iz 2008. i 2012. godine te broncu iz 2004.