Oporavlja se

Sin LeBrona Jamesa pušten iz bolnice u koju je smješten zbog srčanog zastoja

Hina

Reuters

Reuters

"Želim zahvaliti nebrojenim ljudima koji mojoj obitelji šalju ljubav i molitve", objavio je James



Bronny James (18), najstariji sin zvijezde Los Angeles Lakersa LeBrona Jamesa, otpušten je iz medicinskog centra Cedars-Sinai u Los Angelesu nakon srčanog zastoja.


Sin najboljeg strijelca svih vremena NBA lige, 18-godišnji LeBron Raymone “Bronny” James Jr. je u utorak tijekom košarkaškog treninga na University of Southern California (USC) doživio srčani zastoj nakon čega je prevezen u bolnicu.


“Zahvaljujući brzoj i učinkovitoj reakciji medicinskog osoblja sveučilišta, liječenje Bronnyja Jamesa od iznenadnog srčanog zastoja bilo je uspješno,” objavili su iz bolnice dodavši kako je mladić pušten kući gdje se sada odmara.




Iz bolnice su dodali kako mladom košarkašu predstoji još nekoliko liječničkih pretraga kako bi se utvrdio uzrok zastoja srca. Trenutno nije poznato kako će iznenadni srčani zastoj utjecati na njegovu košarkašku karijeru.


“Iako je njegovo liječenje u tijeku, nadamo se daljnjem napretku”, navodi se u izjavi bolnice.


Njegov otac LeBron James zahvalio se navijačima na podršci i molitvama za njegovog 18-godišnjeg sina.


“Želim zahvaliti nebrojenim ljudima koji mojoj obitelji šalju ljubav i molitve”, objavio je James na platformi za razmjenu poruka X, ranije poznatoj kao Twitter.


“Osjećamo te i jako smo ti zahvalni. Imat ćemo više za reći kada budemo spremni, ali želio sam svima reći koliko nam je vaša podrška značila,” dodao je.


Bronny, Jamesov najstariji sin, nalazi se na prvoj godini USC-a. U listopadu navršava 19 godina, kada će ispuniti uvjete za novačenje za NBA ligu 2024.


Zvijezda Lakersa i najbolji strijelac NBA lige svih vremena, nekoliko je puta naglasio kako se nada da će u NBA ligi zaigrati u istoj momčadi uz sina Bronnyja.


LeBron James i supruga Savannah imaju i sina Brycea (18), te kćer Zhuri (8).