Norveški napadač

Haalandu nikako ne ide s ozljedama ove sezone, zbog problema s mišićem pauzira na “neodređeno vrijeme”

Hina

Erling Braut Haaland/Foto REUTERS

Erling Braut Haaland/Foto REUTERS

Haaland se ozlijedio u susretu protiv Hoffenheima zbog čega je zamijenjen u 63. minuti. Ovo je već treći put ove sezone da 21-godišnji napadač ima zdravstvenih problema.DORTMUND Napadač njemačkog bundesligaša Borussije Dortmund Erling Haaland ima problema s mišićem zbog čega će pauzirati neodređeno vrijeme, objavio je njegov klub.


“Haaland je detaljno pregledan u nedjelju i ponedjeljak. Prema liječničkom izvještaju, Haaland ima problema s mišićem, koji zahtijevaju liječenje i daljnje preglede u narednim danima,” objavila je Borussija, međutim nije navela koliko će dugo norveški napadač izbivati s terena.


Haaland se ozlijedio u susretu protiv Hoffenheima zbog čega je zamijenjen u 63. minuti. Ovo je već treći put ove sezone da 21-godišnji napadač ima zdravstvenih problema.
Od konca rujna do sredine listopada je propustio tri utakmice zbog problema s kukom, a zatim još sedam utakmica u listopadu i studenom zbog bedrenog mišića.


Haaland je ove sezone u 14 bundesligaških nastupa zabio 16 golova. Borussija je trenutačno na drugom mjestu njemačkog prvenstva sa šest bodova manje od Bayerna.