Adam Sandler

Zvijezda Netflixa: Njegovi su filmovi toliko popularni da su naručena još četiri

P. N.

FOTO/Pixabay

FOTO/Pixabay

Više od 83 milijuna domaćinstava pogledalo je "Murder Mystery" u prva četiri tjedna prikazivanja.Netflix je ponovno produžio ugovor s glumcem Adamom Sandlerom i njegovom produkcijskom kompanijom za još četiri filma, prenosi The Verge.  Kompanija je otkrila i da jee najpopularniji film prošle godine, Sandlerova komedija “Murder Mystery” bila i najgledaniji naslov na platformi u SAD-u, Kanadi, Novom Zelandu, Australiji, Meksiku, Kolumbiji, Argentini, Singapuru i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.


Sandler je 2014. godine potpisao prvi ugovor s Netflixom nakon čega je glumio u četiri naslova. Tri godine kasnije je potpisao ugovor za još četiri filma, pa je glumio u “The Ridiculous 6”, “The Do-Over”, “Sandy Wexler”, “The Week Of” i “Murder Mystery” te stand-up specijalu  “100% Fresh”.


“Nebitno pod kojim imenom ga znate, jedna je stvar jasna: naši članovi ga se ne mogu zasititi”, kazao je Ted Sarandos, izvršni direktor sadržaja za Netflix. “Vole njegove priče i njegov humor, kao što smo vidjeli u filmu ‘Murder Mystery’. Ne mogu biti uzbuđeniji zbog toga što smo produžili ugovor s Adamom i njegovim timom iz ‘Happy Madisona’ i što ćemo nastaviti dostavljati još smijeha diljem svijeta”, zaključuje.
Razlog zbog kojeg će Netflix produžiti ugovor vrlo je jednostavan – korisnici platforme doista vole Sandlerov smisao za humor. Prema kompaniji, korisnici su utrošili više od dvije milijarde sati gledajući njegove filmove otkako je 2015. godine premijerno prikazan “The Ridiculous 6”


Više od 83 milijuna domaćinstava pogledalo je “Murder Mystery” u kojem glumi uz Jennifer Aniston, u prva četiri tjedna prikazivanja.


FOTO/Netflix


FOTO/Netflix