SENJORITA ‘89

Od ponedjeljka stiže nova meksička serija prepuna intriga

Ivana Kocijan

Serija pokazuje blistavu stranu svijeta ljepote i istražuje duboke, tamne i neistražene kutove natjecanjaHrvatska radiotelevizija od ponedjeljka, 15. travnja na Prvom programu u terminu od 21.15 počinje s premijernim prikazivanjem nove meksičke serije “Senjorita ‘89”. Radnja prati natjecanje za Miss Meksika 1989. godine. Natjecateljice iz cijelog Meksika napuštaju svoje države kako bi ušle u raskošnu vilu La Encantada, skrivenu duboko unutar šume. Iako se na površini prikazuje blistava strana svijeta ljepote i glamura, serija istražuje duboke, tamne i neistražene kutove natjecanja.


Natjecateljice tonu sve dublje u skrivenim dubinama La Encantade, otkrivajući da pakao čeka ispod prekrasne površine. Ekstravagantne privatne zabave služe kao paravan za mračne ponude i seksualne usluge. Dok se suočavaju s konkurencijom, natjecateljice se zbližavaju zbog zajedničkih tajni i ranjivosti. Kada jedna od djevojaka bude pronađena mrtva, policijska istraga baca novo svjetlo na režim manipulacija i maltretiranja.


Preostale natjecateljice dogovaraju se da će razotkriti kriminal i izrabljivanje unutar organizacije. No kad se kraljicom izbora ljepote proglasi imućna i privilegirana Isabel, ona odluči šutjeti, a njezine protukandidatkinje Jocelyn i Ángeles završe u zatvoru kao suučesnice u ubojstvu.
U seriji glume Ilse Salas, Ximena Romo, Bárbara López, Natasha Dupeyron, Leidi Gutiérrez, Coty Camacho.