Na režimu

Sjećate se pobjednika Života na vagi? Evo što sad radi i kako održava liniju

P. N.

Dorianu je najveća podrška djevojka Ivana

Dorianu je najveća podrška djevojka Ivana

Dorian Crnković ne odustaje od zdravog režima prehrane i vježbanja, a u svemu mu pomaže i njegova djevojka, također bivša natjecateljica Života na vagi, Ivana Stapić

Prošlogodišnji pobjednik RTL-ova showa Život na vagi, Zagrepčanin Dorian Crnković, ne odustaje od zdravog režima prehrane i vježbanja. Nakon odstranjivanja viška kože na trbuhu morao je mirovati nekoliko mjeseci, no sada je ponovno spreman »osvojiti svijet«.»Zdravo se hranim – ronim, plivam, igram odbojku, ali i konobarim još od svibnja na Vergadi pa ne stignem toliko vježbati, no kilaža je postojana i nisam se udebljao. Jedem piletinu, tunu, hobotnice, povrće, voće… Tko bi se udebljao uz takvu prehranu!«, smije se Dorian koji je zadovoljan svojom disciplinom, ali kaže da ima tu još posla te da mu se nikamo ne žuri.

Foto RTL


Foto RTLU svemu mu pomaže i njegova djevojka, također bivša natjecateljica Života na vagi, Ivana Stapić. »Ivana dođe za vikend i velika mi je podrška jer se zajedno pridržavamo zdravog načina življenja«, otkriva Dorian čiji je ovo tek početak.Inače, nova sezona RTL-ova showa uskoro će se ponovo naći u programu s novim kandidatima i »starim« trenerima.