Serija o najpoznatijoj sutkinji na svijetu bliži se kraju, ali novi projekt je već u planuSerija o sutkinji Judy na malim je ekranima s prikazivanjem započela davne 1996. godine, a Just Jared prenosi da se sada bliži kraju. Tijekom intervjua s popularnom voditeljicom Ellen, sutkinja Judy Sheindlin (77) je otkrila da serija završava nadolazećom sezonom 2020./21. godine.


 


“CBS je na neki način, bar mislim, htio optimalno iskoristiti ponavljanje mog programa”, kazala je Sheindlin. “Sada imaju dvadeset i pet godina mojih repriza. Odlučili su prodati ‘repriza vrijednih nekoliko godina'”, dodaje.
Vijest ne znači da će Judy tek tako odložiti svoj čekić jer glumica kaže da već ima novu seriju.


 


“Nisam umorna tako da će ‘Judy Justice’ stići godinu dana kasnije”, kazala je glumica koja pritom nije htjela odati na kojoj će se seriji prikazivati nova serija.


 


“‘Sutkinju Judy’ ćete moći gledati iduće godine, čitavu godinu, sve nove epizode. Idućih nekoliko godina, trebali bi moći gledati reprize koje je CBS prodao stanicama koje trenutno prikazuju ‘Judge Judy’, a ‘Judy Justice’ će ići negdje drugdje. Nije li to zabavno?”, pitala je glumica Sheindlin.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.