The Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon vraća se na male ekrane u uzbudljivom nastavku poznate serije

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Radnja je premještena u Ohio, gdje su djeca poznatih majki odrasla.“Big little lies”, za danje korištenje “Velike male laži”, američka je dramska televizijska serija bazirana na istoimenoj noveli Liane Moriarty, kreirana od strane Davida E. Kelleya.


Premijerno je prikazana na HBO-u u veljači 2017. a zadobila je veliki interes iz različitih dijelova svijeta. Serija broji dvije sezone po sedam epizoda, a zadnja sezona prikazana je u lipnju 2019.


Reese Witherspoon, koja u u seriji igra ulogu Madeline Mackenzie, vraća se bolja nego ikada i to samo na platformi “A Hulu Original”, u adaptaciji novele “The Little Fires Everywhere” (“Mali požari posvuda”)američke spisateljice Celeste Ng.
Početak prikazivanja zakazan je za 15. ožujka, a prvi trailer izašao je jučer stoga pogledajte što nas očekuje u ovoj uzbudljivom nastavku serije.


Radnja je premještena u Ohio, gdje su djeca poznatih majki odrasla, odnosno gdje su mladi adolescenti. Dok su se “Velike male laži” bavile dječjim kaosom, “Mali požari posvuda” sadržavati će dramatičnu adolescentnu dramu.


“Little Fires Everywhere” kroz knjigu i seriju postavlja pitanje koje je česta rasprava u društvu: “Što doista znači biti dobra majka?”